'Fast & Furious 8' komt er ook aan

Verder niet zulk leuk nieuws omtrent de eventuele casting van Kurt Russell in 'Fast & Furious 7'.

Het mag nauwelijks een verrassing heten, maar de mensen van Universal zullen na Fast & Furious 7 ook een achtste deel gaan maken. Via twitter werd het volgende naar buiten gebracht:

"Universal was op zoek naar een slechterik voor #Fast7, maar hij zal nog veel slechter zijn in #Fast8. #Fast7 is niet het laatste deel van de Fast & Furious saga. #Fast8 staat ook in de planning."

Eerst maar even wachten op Fast & Furious 7, een film waarmee Kurt Russell onlangs in verband werd gebracht. Volgens hetzelfde (onofficiële) twitteraccount zal de acteur toch niet te zien zijn in de sequel. Er wordt over gesproken alsof er geen sprake meer van is:

"Kurt Russell zou mee gaan doen in #Fast7. Hij zou de vader van Jesse gaan spelen en het op gaan nemen tegen Toretto."

Jesse, in The Fast and the Furious (2001) gespeeld door Chad Lindberg, was een drukke straatracer en een computernerd die verantwoordelijk was voor een boel autodesigns, achtergrondchecks bij racers en het hacken van de spullen van Dom (Vin Diesel). In de eerste film wordt hij echter vermoord nabij Doms huis. Zijn vader, die dus nu niet meer gespeeld wordt door Russell, gaat samenwerken met het personage van Jason Statham om wraak te nemen op Toretto en diens familie.

Fast & Furious 7 van regisseur James Wan komt in Nederland uit op 10 juli 2014.



NieuwsFilm

meest populair