Marvel maakt mogelijk ook film over de 'Inhumans'

Stan Lee zei dat in een nieuw interview.

Stan Lee is natuurlijk dé man achter de Marvel films. Niet alleen heeft hij een cameo in vrijwel elke Marvel-film, ook heeft hij nog altijd een handje achter de schermen. Tijdens een interview vertelde Lee dat Marvel op dit moment druk zoekt naar nieuwe personages om films over te maken.

”Op dit moment bekijken de mensen bij Marvel de lijst met kandidaten en vragen ze zich af wie er nu gebruikt gaan worden. Ze gaan een film over ‘Black Panther’ maken. Ze maken er eentje over ‘Doctor Strange’. Eentje over ‘Ant-Man’ en nog eentje over de ‘Guardians of the Galaxy’. En waarschijnlijk maken ze er ook eentje over de ‘Inhumans’.”

Dat er films over Doctor Strange en Black Panther gemaakt worden is iets dat Stan Lee eerder al vertelde. Dat hij nu ook Inhumans noemt als een mogelijkheid is echter relatief nieuwe informatie.

Een van de andere indicators dat Marvel inderdaad aan een film over de Inhumans werkt, is dat de studio nieuwe stripboeken over de personages heeft aangekondigd. De Inhumans zijn een tweede ras van mensen. Zij ontstonden toen de Kree genetische experimenten uitvoerden met de toen primitieve homo sapiens die op Aarde woonden. Uit die experimenten ontstonden mensen met enorme kracht.

NieuwsFilm

meest populair