Uitgebreide trailer 'Thor: The Dark World'

Verder zou 'Avengers'-regisseur Joss Whedon kortstondig aan de film hebben meegewerkt.

Hieronder vind je een uitgebreide trailer van Thor: The Dark World. De sequel op Thor uit 2011 heeft wederom Chris Hemsworth in de titelrol en ziet daarnaast ook o.a. Natalie Portman, Tom Hiddleston, Kat Dennings, Idris Elba, Rene Russo, Stellan Skarsgård en Jaimie Alexander terugkeren. Nieuwkomers zijn Christopher Eccleston en Zachary Levi.

The Dark World speelt af na de gebeurtenissen van Thor en The Avengers. Thor probeert de vrede in kosmos te herstellen wanneer hij plots wordt geteisterd door een oud ras dat het universum opnieuw wil hullen in duisternis. Dit gebeurt onder leiding van de boosaardige Malekith.


Regisseur Alan Taylor heeft overigens laten weten dat The Avengers-regisseur Joss Whedon ook zijn steentje heeft bijgedragen bij het maken van de film. Enkele sequenties waren niet helemaal naar wens en daartoe Whedon werd Whedon erbij gehaald. Taylor zei er het volgende over tegenover SFX Magazine:

Joss is een paar keer langsgekomen om onze levens te redden. Er was één belangrijke sequentie die totaal niet lekker liep, dus we besloten hem erbij te halen. Joss kwam langs, herschreef de sequentie, en toen besloot ik hem om meer advies te vragen. Toen herschreef hij nog eens twee stukken waarover ik niet tevreden was. Toen we vervolgens weer met de opnames doorgingen, liep het allemaal veel beter. Het is nu veel leuker en het verrassingseffect is veel groter. Ik ben Joss dan ook zeer dankbaar voor zijn bijdrage.

Thor: The Dark World is vanaf 31 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair