Algemeen

Daniel Radcliffe topfavoriet voor de rol van Freddie Mercury

Nu Sacha Baron Cohen uit beeld verdwenen is, grijpt de 'Harry Potter'-ster zijn kans.

door Jan-Peter Rook op 24.09.2013 om 14:46 in Algemeen
Toen Sacha Baron Cohen besloot alsnog niet mee te gaan werken aan de beoogde Freddie Mercury biopic, moesten de makers ineens weer op zoek naar een geschikte hoofdrolspeler. Volgens The Daily Star zijn ze uitgekomen bij Harry Potter-ster Daniel Radcliffe.

Na rollen in The Woman in Black, Kill Your Darlings, The F-Word en Horns zou Radcliffe hiermee weer een volledig nieuwe richting inslaan. het ziet er echter niet naar uit dat de film heel diep zal ingaan op de flamboyante kant van Mercury's leven aangezien de samenwerking met Cohen hier juist op stuk liep.

Begin deze maand werd nog vermeld dat de film er na het vertrek van Cohen helemaal niet meer zou komen. Dit blijkt dus toch niet het geval te zijn.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Als ik eerlijk ben, vind ik hem geen slechte keuze Smiley face

iTED

Avatar

Nee. Gewoon nee.

jaime91

Avatar

Ik weet het niet, ik zie in hem geen Freddie Mercury terwijl ik dat in Cohen wel zie. Ik vind het ook jammer dat ze toch doorgaan met dit project. Doe het goed of doe het niet, maar er een familiefilm van maken slaat nergens op.

pmw84

Avatar

Sacha was betere keuze dan Daniel. Hij lijkt er totaal niet op :s

benjamin

Avatar

Interesse was al weg en die is niet terug. Radcliffe is goed, maar een matig familiefilmpje over Mercury zal ook hij niet recht kunnen zetten.

I_am_Batman

Avatar

Nee nee nee nee ! De enige die Mercury kan spelen, is Cohen...niemand anders, in mijn ogen !

Catweazle

Avatar

Oh my god, Radcliffe is echt te jong!!
Goede acteur, maar niet de juiste keuze.

Ze moeten hier gewoon geen familiefilm van willen maken.

Doe het goed, of doe het niet!!!

gnrjanus

Avatar

Waarom Sacha er dus niet in zit.

uit de woorden van Roger Taylor

Now Taylor has revealed the reasons why, telling Mojo (via NME): "We felt Sacha probably wasn't right in the end. We didn't want it to be a joke. We want people to be moved."

Enorm jammer want ik denk dat Sacha er een enorm goed acteer talent in had geweest en zijn serieuze kant eens kon laten zien.

Steve Harwin

Avatar

gnrjanus "Waarom Sacha er dus niet in zit.

uit de woorden van Roger Taylor

Now Taylor has revealed the reasons why, telling Mojo (via NME): "We felt Sacha probably wasn't right in the end. We didn't want it to be a joke. We want people to be moved."

Enorm jammer want ik denk dat Sacha er een enorm goed acteer talent in had geweest en zijn serieuze kant eens kon laten zien."


Heeft-ie dat echt gezegd? Lekker dan, dat natrappen. Ik moet zeggen dat ik wel klaar ben met de 'poep en pies'-humor van Ali G en Borat, maar Cohen is zelf volgens mij ook wel al wat verder, gezien bijv zijn acteren in de prachtige film Hugo.

benjamin

Avatar

Steve Harwin "Heeft-ie dat echt gezegd? Lekker dan, dat natrappen. "


Het verhaal was volgens mij ook lichtjes anders. Had iets te maken met een beslissing het verhaal kindvriendelijk te maken. Cohen hoefde zeker geen slechte keuze te zijn, in Hugo heeft hij het toch ook prima gedaan.

NieuwsFilm