Video

Eerste trailer 'Need for Speed'

Aaron Paul speelt een straatracer in deze film.

door Jim Pedd op 25.09.2013 om 19:35 in Video
Na een paar foto’s, is er nu eindelijk ook de eerste trailer van Need for Speed. De film, waarin Aaron Paul de hoofdrol speelt, is gebaseerd op een gelijknamige en zeer succesvolle spellenreeks.

De film gaat over een lokale straatracer (Paul), die samen met een arrogante zakenman (Dominic Cooper) samenwerkt. Maar dan wordt hij verraden door zijn collega en belandt hij in de gevangenis. Nadat hij zijn straf uitgezeten heeft, besluit hij mee te doen aan een race van New York naar Los Angeles.

Als zijn oud-partner daarachter komt, zet hij een hoge premie op zijn hoofd. Het gevolg: onze jonge held moet op de vlucht voor andere straatracers, die hem allemaal op de hielen zitten met hun flink opgevoerde auto’s. Vanaf 13 maart 2014 racet Aaron Paul onze bioscopen in.


25 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Gohja, vind het eerlijk gezegd een beetje overbodig omdat de f&f al zo een verscheidenheid aan films heeft geleverd... Dit lijkt me zo een kopietje

UsurPia

Avatar

Ziet er leuk uit, maar je verwacht toch dattie een keer 'bitch' zegt Smiley face

filmjunky

Avatar

Ziet er vet uit. T+)
laat maar komen.
yeah bitch

JamesBond

Avatar

Ziet er best goed uit! Ook best een grimmige sfeer. I like it! T+)

Decepticon

Avatar

Ziet er niet veelbelovend uit, de trailer laat ook niet zien waar het verhaal over gaat. Ik loop hier niet warm voor.
Een paar leuke crashes in een trailer maken geen mooie of goede film, dat heeft Redline wel bewezen.

MikeyMo

Avatar

Ziet er uit als een Fast & Furious kloon, maar de voice over doet je eerder denken met een zwaarmoedig arthouse drama te maken te hebben...

ben benieuwd

Banned

Avatar

Soms is de CG wat overduidelijk maar ik heb wel een goed gevoel bij de stijl. Ziet er uit soms als een verfilmde game en dat is voor een verfilming van één van de populairste race games alleen maar positief. De film zal wel een beetje op het succes van Aaron Paul teren. Maar zal het zeker eens bekijken als de reacties meevallen.

Wel spijtig van de muziek die werd gebruikt in de trailer. Mooi in Prometheus maar hier past het niet.

Secret1994goesFilm

Avatar

Inderdaad...
Voice over probeert het wat episch en persoonlijk te maken...
Maar weet niet of het zal uittorenen boven Fast & Furious

prehicham

Avatar

Ik weet niet precies wat ik van deze film moet vinden.
Ik denk dat deze film gewoon leuk is voor de harde car chases.(die zien er wel goed uit hoor)

jaime91

Avatar

Ik ben verbaasd, dit ziet er niet eens zo slecht uit. Prima trailer!

benjamin

Avatar

Op zich weet ik niet wat te denken: voice-over doet het alleen wat serieuzer klinken dan ik vermoed dat het zal zijn en verder is er maar weinig te zien. Misschien dat deze wat terug gaat naar het racen terwijl Fast & Furious alle richtingen uitgaat.

Kamajiisama

Avatar

En de Helicopter , Spikes , Roadblock ......maakt het compleet, ben benieuwd ...:Y

Goov25

Avatar

Ik heb bijna alle Need For Speed spellen gespeeld tot een paar jaar terug; dus was erg benieuwd naar deze film. Ik verwacht er nog steeds niet heel veel van, maar de trailer valt mee! Geeft toch wel echt het Need For Speed gevoel!

Muufley

Avatar

Decepticon "Ziet er niet veelbelovend uit, de trailer laat ook niet zien waar het verhaal over gaat."


Wraakfilm met auto's, simpel toch...sommige mensen O+

Muufley

Avatar

Airbender "Fast and Furious + Drive + tikkeltje Transformers, dat gevoel krijg ik. Trailer wekt mijn interesse!

Dit is trouwens het muziek in de trailer:

"*de muziek

Nederlander?

Angelater

Avatar

Ik weet niet. Vind Aauron Paul wel een goede acteur, maar hij komt hier niet zo goed uit de verf als 'tough-guy'. En die voice-over werkt ook niet echt. Zoals boven vermeld; een paar auto collisies maken hier nog niet een spektakel van, maar hopelijk vermakelijk genoeg om de film te zien. Uiteraard verwachtte ik er ook niets bijzonders van, dus ik zit goed Smiley face

eltorro

Avatar

Wel een aardige trailer, begin nu toch wel een beetje nieuwsgierig te worden. De film zou zich trouwens wel kunnen onderscheiden op muziek gebied tegen over de Fast and the Furious reeks.

Gigan72

Avatar

Beetje de zelfde bagger als die Fast & Furious crap.

Spijker2

Avatar

Gigan72 "Beetje de zelfde bagger als die Fast & Furious crap."


Crap? Bagger? Heb gister F&F 6 gezien maar snap niet hoe je bij die termen komt. Neem aan dat t gewoon je genre niet is. Zie sowieso veel reacties op FT van mensen die waarschijnlijk niet weten wat objectiviteit inhoudt of er überhaupt ooit van hebben gehoord.

geertvdheide

Avatar

Het is duidelijk dat dit een vrij eenvoudige actiefilm wordt. Iets wat natuurlijk al vaak gedaan is, en wat eigenlijk twee kanten op kan. De Fast-en-Furious-reeks enerzijds heeft op dit moment de slag te pakken door hoge productiewaarden in te zetten, en zichzelf niet al te serieus te nemen. Bij de Fast-reeks kan heel veel, zonder dat het flauw of nep is. Je accepteert het omdat het bij die over-the-top stijl hoort. Veel andere actiefilms vinden echter die balans niet, en dan wordt het lachwekkend of tenenkrommend.

Het is de vraag in welk kamp NFS zal gaan vallen. De voice-over is inderdaad nogal ernstig, dus ik ben nog niet overtuigd. Zou goed kunnen dat de film te hoog grijpt, te veel probeert te doen, en daardoor hard faalt. We zullen zien.

Decepticon

Avatar

Muufley "Wraakfilm met auto's, simpel toch...sommige mensen O+"
Ja, maar niet het hoe of waarom, het laat geen klein plotje zien waar het om draait en dat hoort een 1e officiele trailer wel te doen.

Kom je net uit de kroeg of zo? Sommige mensen O+

pmw84

Avatar

Heeft die Bugatti een NL kenteken? :o of is het frans/engels?

NieuwsFilm

meest populair