Algemeen

Terminator 5 in de maak?

door FilmTotaal op 04.06.2004 om 17:54 in Algemeen
Een werknemer van C2 Pictures, de productiemaatschappij achter Terminator 3: Rise of the Machines, liet website Moviehole weten hoe het er voorstaat met het 4e, en zelfs het 5e deel uit de reeks. Hij ging ook hierbij ook nog in op geruchten over het eventueel meespelen van Dwayne 'The Rock' Johnson (The Scorpion King) in een van de delen. Volgens de bron komt Terminator 4 in 2006 of 2007 in de bioscoop.[eng]"T4 will not be the last Terminator film. In fact, Mario Kassar and Andrew Vajna have already signed Jonathan Mostow to write and direct Terminator 4 and will try to woe James Cameron himself for the last film in the Terminator franchise, Terminator 5. Afterall, Mr. Cameron loves a great sequel and Mario and Andy are going to make him an offer he can't refuse. [...] The Rock wants to star in Terminator 4 only if Schwarzenegger is in the film."[/eng]

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wicked

Avatar

Afterall, Mr. Cameron loves a great sequel and Mario and Andy are going to make him an offer he can't refuse.

lol :E

Maar euhm.. ikzelf vond T3 niet zo bijster geweldig.. imo hadden ze het bij T2 moeten laten.

Mark

Avatar

Hmm.. Schwarzenegger en The Rock die het als onverwoestbare killers tegen elkaar opnemen in een post-apocalyps decor waarin computers en AI de overhand hebben? Vraag me af wat voor verhaal ze daarvan kunnen maken.

Stok

Avatar

Ik zie het wel zitten die deel 4, deel 3 was een beetje onnodig, maar een Terminator verhaal die zich geheel in de toekomst afspeelt, ja daar zie ik wel wat in.

Wat deel 5 daaraan toevoegt weet ik niet

FireStarter

Avatar

Ze morgen wel opschieten, dadelijk is Schwarzenegger te oud geworden :D

Ageell

Avatar

Swarznegger word idd een beetje oud.
vond vooral in 3 jammer dat edward furlong niet meedeed. die nieuwe was wel aardig maar niet zo goed.

ik vind dat er heel een goed een volgende deel gemaakt kan worden, zie j eindelijk echt die oorlog.
maar wat zal er eigenlijk in 5 gebeuren?
naar d toekomst :P

Moviemagic

Avatar

Wordt wel erg veel van het goede. Deel 3 vond ik persoonlijk net iets te veel. Voor de verhaallijn hadden ze moeten stoppen bij deel 2. Straks krijgen we terminator met uitschuifbaar looprekje als arnold die nog moet gaan vertolken. Misschien wordt het tijd voor iets nieuws.

MartijnGizmo

Avatar

Ageell "maar wat zal er eigenlijk in 5 gebeuren?
naar d toekomst :P"


Arnie die als een heuse governator in z'n eentje vecht tegen aardbevingen en bosbranden????? :E

Biedonk

Avatar

Vond dat deel drie veelste kort was (90min) het verhaal hadden ze uitgebreider moeten maken.

Jorinoot

Avatar

Biedonk " vond dat deel drie veelste kort was (90min) het verhaal hadden ze uitgebreider moeten maken. "


Verhaal? :E

Keyser Söze

Avatar

The Rock wants to star in Terminator 4 only if Schwarzenegger is in the film


Tegen die tijd zit Arnie al zeker in een rolstoel als oud president in een verzorgingstehuis. Maar Schwarzenegger moeten ze zeker niet als terminator meer laten terug komen want dat is gewoon niet realsitisch meer, kunnen ze beter The Rock zelf als terminator inzetten Smiley face

Hoewel iedereen er tegenop kijkt zijn T4 en T5 toch wel hetgene waar iedereen al sinds deel 1 naar uitkijkt: de echte oorlog. De leukste scenes waren vroeger toch wel die afspeelden in de toekomst, en als ze het nou een beetje proberen niet al te zeer te verneuken dan wort dat wel kaskraker van jewelste, zeker als ze James Cameron er voor kunnen strikken.

Predjee

Avatar

Wat ze ook gewoon eens kunnen doen is een totaal nieuwe weg inslaan, en eens ophouden met dat "terminator moet belangrijk iemand verslaan"

Ik zie veel liever een film met een diep uitgelijnd verhaal over de strijd tussen de laatste mensen en skynet in een post apocolypste wereld Smiley face

BlauweBanaan

Avatar

Ze mogen wat mij betreft best een beetje creatief zijn met het bedenken van een nieuw terminator karakter (zoals bijv de T-1000 of de T-X). Voor mijn part maken ze er een virtueel figuur van of wat flinke effects erin zoals ze ook deden bij The Matrix (met die grote robots bestuurd door mensen).

Ik vind dat Arnie een hele goede terminator kan spelen maar ze moeten hem niet als een houvast nemen voor elk terminator deel. "als Arnold er maar in meespeelt".

Laat ze maar een creatief idee bedenken voor een situatie in de toekomst (waar we nog weinig van hebben gezien) over de oorlogen van John Connor tegen de machines. (zou nog wel graag Kyle Reese terug willen zien!). Volgens mij zijn daar voldoende mogelijkheden in te bedenken met flink wat effects enzo... lekker gaaf !

PulP

Avatar

K weet nie wat ik hier nou eigenlijk van moet verwachten.......}:

WoUtoMatiC

Avatar

Op zich is met het verhaal van John Conner en z'n liefje genoeg te doen. Hoe overleven ze, hoe nemen de computers de aarde over, hoe ontstaat het verzet... etc.
Maar neem dan wel een andere acteur voor Conner en scenarioschrijver die een beetje creatief is.

RiFF

Avatar

Zoiets blijft toch wel amusant, al zullen 1 en 2 altijd de beste blijven Smiley face

-HellHawk-

Avatar

Ja laat ze de serie nog erger verkrachten, 1 was goed, 2 is één van de beste actiefilms ooit en 3 was een slap vervolg, laat de serie voor wat het is, anders krijgen we het Rocky verhaal all over again.

NieuwsFilm

meest populair