David S. Goyer over gevecht 'Batman vs. Superman'

Superman zou natuurlijk gewoon moeten winnen...

Ondanks dat Batman vs. Superman pas in juli 2015 uit moet komen, valt er al genoeg te vertellen over de vervolgfilm op Man of Steel. Scenarist David S. Goyer ging in een nieuw interview in op de film. Volgens hem is ”de film al een stuk verder op weg dan mensen denken.”

Zo ver zelfs dat Batman en Superman het misschien over drie weken al tegen elkaar opnemen. Een Europese casting call suggereert dat op 18 oktober al scènes opgenomen worden. De casting call die uitlekte vraagt om veel figuranten voor een grote actiescène die in Frankrijk opgenomen moet worden. Daarbij zullen de hoofdrolspelers van de film, Henry Cavill en Ben Affleck waarschijnlijk niet aanwezig zijn.

Interessanter is het volgende citaat van Goyer. ”We proberen ons niet tegen te laten houden door togenhoge verwachtingen die fans koesteren. Uiteindelijk moet je er gewoon voor gaan. En als je denkt: ‘Wat zouden fans leuk vinden’, dan kun je niet meer creatief zijn.”

Wie zou er volgens Goyer moeten winnen in het aanstaande gevecht tussen Batman en Superman? ”De meeste stripboek puristen zouden zeggen Batman, omdat hij de ultieme strateeg is. Terwijl dat natuurlijk nergens op slaat. Als Superman maar één vinger uitsteekt, is het al gedaan voor Batman.”

Toch is het zo dat in de stripboeken die Frank Miller schreef, waarin Batman en Superman het tegen elkaar opnamen, Batman altijd won. De kans lijkt groot dat dit ook nu het geval gaat zijn: Batman zal immers terugkeren voor Justice League.



NieuwsFilm

meest populair