Dwayne Johnson toont aankomend slagveld 'Hercules'

We zien een boel mensen op weg naar een gewisse dood.

Hij heeft er een beetje een handje van, want Dwayne Johnson heeft weer eens een mooie foto van de set van regisseur Brett Ratners Hercules: The Thracian Wars op het internet gezet.

Waar we eerder al een gigantische set voorbij zagen komen, biedt ‘The Rock’ ons ditmaal een blik op een grote veldslag. "A fine day for battle," luidde het bericht dat hij bij onderstaande foto plaatste.



In de film wordt Hercules achterna gezeten door de zonden uit zijn verleden. Daarom reist hij nu samen met vijf metgezellen door het Oude Griekenland. Hij verkoopt zijn diensten voor goud, en gebruikt zijn legendarische reputatie om vijanden te intimideren. Maar als de heerser van Thracië en zijn dochter de hulp van Hercules nodig hebben om een wrede en angstaanjagende warlord te verslaan, ontdekt Hercules dat hij nooit aan zijn verleden zal ontsnappen. Hij moet weer de held worden die hij ooit was, en zijn eigen mythe omarmen.

Naast Johnson spelen ook Ian McShane, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Peter Mullan en John Hurt belangrijke rollen. Hercules: The Thracian Wars gaat op 31 juli 2014 in première.



NieuwsFilm

meest populair