'X-Men'-schrijver bemoeit zich met 'Fantastic Four'

Het was een tijdje stil rondom de nieuwe Marvel film, maar met de aanstelling van Simon Kinberg komt hier verandering in.

Voor een film die in maart 2015 uit moet komen, is het verdacht stil rondom de nieuwe Fantastic Four film van regisseur Josh Trank (Chronicle, 2012). Hier is een reden voor, zo blijkt nu, gezien het feit dat 20th Century Fox scenarist Simon Kinberg heeft ingehuurd om het huidige script drastisch te gaan herschrijven.

Kinberg werkte voor Fox al mee aan meerdere Marvel producties. Hij schreef X-Men: The Last Stand en X-Men: Days of Future Past en trad op als producent bij X-Men: First Class. Destijds kreeg Kinberg veel te maken met Matthew Vaughn, de producent van Fantastic Four. Tot slot produceert Kinberg ook nog eens Star Wars Episode VII en is hij bezig met het scenario van een Star Wars spin-off.

Wat betreft de cast is er nog niets bevestigd, maar de namen van Allison Williams en Michael B. Jordan hebben de revue gepasseerd. Schrijvers die Kinberg voorgingen zijn Jeremy Slater, Michael Green, Seth Grahame-Smith en T.S. Nowlin. Fantastic Four komt in Nederland uit op 5 maart 2015.



NieuwsFilm

meest populair