Sandra Bullock ziet af van 'The Heat 2'

Na 'Speed 2' en 'Miss Congeniality 2' ziet ze sequels niet meer zitten.

Afgelopen zomer was de komedie The Heat een even onverwacht als doorslaand succes. De film van Bridesmaids-regisseur Paul Feig scoorde namelijk een mooie $225 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa. De voornaamste hoofdrollen in het R-rated The Heat waren voor Melissa McCarthy en Sandra Bullock. Tegenover The Wrap liet de laatste echter weten niet terug te keren voor de geplande sequel.

De reden die ze aangeeft, is dat ze in het verleden twee onsuccesvolle sequels maakte: "I'm not doing a sequel to 'The Heat.'" The reason? "I've done two sequels. They were horrible." Ze verwijst naar Speed 2: Cruise Control (1997) en Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005), die beide mager werden ontvangen en fors minder scoorden dan de uiterst succesvolle voorgangers.

Overigens was Bullock zelf ook erg tevreden over de eerste The Heat en ze hoopt nog eens een film te maken met McCarthy: "What Melissa and I had was beautiful. We might do another film together."

Voor het tweede deel zal regisseur Feig wel terugkeren. Het script wordt op dit moment geschreven door Kate Dippold. Hieronder de trailer van het eerste deel:


In The Heat bundelen gerespecteerde en arrogante FBI agent Sarah Ashburn (Bullock) en de erg praktisch ingestelde en bijdehante straatagent Shannon Mullins (McCarthy) de krachten. Ze hebben echter ook overeenkomsten: ze nog nooit een partner hebben gehad. Toch gaan ze gezamenlijk achter een meedogenloze drugsbaron aan.

NieuwsFilm

meest populair