Eerste teaser trailer 'Godzilla'

Een mooie indicatie van wat we kunnen verwachten.

De eerste teaser trailer van Gareth Edwards aankomende monsterfilm Godzilla is vrijgegeven. De kans dat deze trailer beelden van de uiteindelijke film zal bevatten is klein, maar dat maakt de beelden niet minder interessant om te zien. Bekijk de trailer hieronder zolang het nog kan!

De trailer werd volgens Joblo oorspronkelijk vertoond tijdens de Comic Con van 2011, en dus lijkt de kans klein dat de film er daadwerkelijk zo uit zal komen te zien. Toch is het een mooie indicatie van wat we kunnen verwachten van deze productie. De hoofdrollen in Godzilla zijn weggelegd voor Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston en Ken Watanabe. Zij moeten het opnemen tegen het gigantische monster uit de titel, dat op een dag ontwaakt uit een eeuwenlange slaap.

Godzilla draait vanaf 15 maart 2014 in de bioscopen.



Warner werkt er hard aan om de trailer van het internet te halen, en dus hebben we hier alvast een beschrijving van de trailer. Op de achtergrond kun je de woorden van J. Robert Oppenheimer horen, een van de wetenschappers die meewerkten aan het Manhattan project, dat tot het ontstaan van de kernbom leidde. Hij omschreef het moment van de eerste explosie als volgt:

We knew the world would not be the same. Few people laughed, few people cried, most people were silent. I remembered the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita. Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty and to impress him takes on his multi-armed form and says, "Now I am become Death, the destroyer of worlds." I suppose we all thought that, one way or another.

Verder lijkt het erop dat de muziek uit het beginstuk van Kubrick's 2001: A Space Odyssey komt, waarin de apen de eerste Monolith ontdekken. De beelden die we zien zijn die van grote vernietiging. Gebouwen die op hun kant liggen, en een grote open vlakte met daar een dood monster op. Althans, zo lijkt het, want op het einde van de teaser zien we Godzilla weer opstaan en angstaanjagend brullen.



NieuwsFilm

meest populair