Video

Nieuwe poster en trailer 'Out of the Furnace' met Christian Bale

De nieuwe thriller draait vanaf 30 januari 2014 in de bioscoop.

door Zilko Tarici op 06.10.2013 om 15:28 in Video
Een nieuwe trailer en poster van thriller Out of the Furnace staan nu online. De regie van de film is in handen van Scott Cooper (Crazy Heart).

Out of the Furnace gaat over Russell (Christian Bale) en zijn broertje Rodney (Casey Affleck) die in de economisch zwaar geraakte Rust Belt wonen, Ze hebben er altijd over gedroomd om de deprimerende plek te verlaten en een beter leven op te bouwen. Door een noodlottige wending komt Russell echter in de gevangenis terecht, waarna zijn broer terechtkomt in een van de meest gewelddadige misdaadsyndicaten in het noordoosten van Amerika, een beslissing die niet goed afloopt. Russell moet na zijn vrijlating kiezen tussen zijn eigen vrijheid om het wreken van zijn broer.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tk1989

Avatar

Dit ziet er toch wel erg goed uit. Toffe cast, goede regisseur en zo te zien zit het met de sfeer ook prima. Erg nieuwsgierig!

M0vieFreak

Avatar

Ziet er goed uit! T+)

benjamin

Avatar

Altijd mooi meegenomen als een trailer op zichzelf al iets te bieden heeft en dat liedje werkt hier zeer goed. En verder ben ik zeer benieuwd: de cast is in ieder geval geweldig (Oscarnominaties lijken niet uitgesloten).

nieuwslaatste nieuws

meest populair