Scorsese's 'The Wolf of Wall Street' mogelijk toch op tijd af voor awardseizoen

Mogelijk komt de film met de Kerst uit.

Gewoonlijk brengen studio’s in de laatste drie maanden van het jaar hun beste films uit, zodat ze meer kans maken op de belangrijkste filmprijzen. Een van de films die genoemd wordt voor de aankomende prijzenbonanza is Martin Scorsese’s The Wolf of Wall Street. Maar, enkele weken geleden kwam het bericht dat de film mogelijk niet op tijd uit zou komen.

Daarom zou de film niet mee kunnen doen voor de Oscars. Een nieuw bericht van Showbiz 411 suggereert nu dat de film mogelijk toch op tijd af zal zijn. Scorsese en zijn editor Thelma Schoonmaker zouden alles op alles zetten om de film op tijd af te hebben, zodat deze met de Kerst uit kan komen.

Het grote probleem zou de lengte van de film zijn, waar nog flink wat van afgeschaafd moet worden. Het doel is volgens Showbiz 411 om de film uiterlijk 25 november af te hebben. Daarna moet Scorsese als jurylid werk verrichten voor het Marrakesh Film Festival.

Mocht de film dan op 25 november af zijn, dan heeft Paramount een maand voor de marketing. Dat zou dus genoeg tijd moeten zijn. Die campagne zou binnenkort al van start gaan met een nieuwe trailer. Wanneer die er precies zal komen weten we nog niet, al zal dat waarschijnlijk snel het geval zijn.

De film, waarin Leonardo DiCaprio de hoofdrol speelt, draait om Jordan Belfort en zijn opkomst als effectenhandelaar en zijn onvermijdelijke val.



NieuwsFilm

meest populair