Christoph Waltz en Chris Pine als vreselijke werkgevers in 'Horrible Bosses 2'?

Na Jennifer Aniston, Kevin Spacey en Colin Farrell willen de makers voor de sequel wederom een paar gedenkwaardige rotbazen vinden.

In Horrible Bosses (2011) werden de vreselijke werkgevers gespeeld door Jennifer Aniston, Kevin Spacey en Colin Farrell. De lat ligt dus behoorlijk loog voor de sequel. Regisseur Sean Anders (Sex Drive, That's My Boy), die het stokje overneemt van Seth Gordon, is daarom samen met filmstudio New Line op zoek naar een stel gedenkwaardige rotbazen voor in Horrible Bosses 2.

Nu worden Christoph Waltz (Inglourious Basterds, Django Unchained) en Chris Pine (Star Trek, Jack Ryan: Shadow Recruit) genoemd om vader en zoon te gaan spelen. Dit akelige duo zorgt ervoor dat het leven van hoofdrolspelers Jason Sudeikis, Jason Bateman en Charlie Day een levende hel wordt.

De eerste Horrible Bosses gaat over drie vrienden die besluiten een complot te smeden om hun gruwelijke bazen een kopje kleiner te maken. Toentertijd was er ook een rol weggelegd voor Jamie Foxx en de kans is groot dat ook hij zal terugkeren voor het tweede deel.

Horrible Bosses 2, met een scenario van John Francis Daley en Jonathan Goldstein, moet in november 2014 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair