Superman geruchten houden aan

De geruchten over wie de rol van Superman zal spelen in de vijfde film over de superheld blijven aanhouden. Een tijdje geleden meldden we dat acteur Henry Cavill de uitverkorene zou zijn, niet lang daarna gevolgd door een bericht uit een tiener-roddelsite met de mededeling dat het Jake Gyllenhaal zou gaan worden.

Het betrouwbaardere Superman-V meldt nu dat de castings voor deze gewilde rol volgende week plaats zullen vinden, en dat er nog zes acteurs in de running zijn.

Om de spanning wat op te voeren maakte de website vandaag drie daarvan bekend, met daarbij de mededeling dat Gyllenhaal en Tom Welling daar in elk geval niet bijzitten, en dat de overige drie relatief onbekende acteurs zijn.

De namen die al wel worden genoemd zijn:

Henry Cavill
Deze 21-jarige acteur was oospronkelijk degene die de hoofdrol zou gaan spelen toen Brett Ratner nog als regisseur aan het project verbonden was, en is volgens insiders ook de favoriet van de huidige regisseur McG (Charlie's Angels).



Jason Behr
Speelde in de TV-serie Roswell, de films Pleasantville en The Shipping News en was de favoriet van regisseur Jonathan Frakes, die inmiddels dus ook is afgehaakt.




Jared Padalecki
Ook 21, speelde MacGyver in de televisieserie Young MacGyver en daarnaast in onder andere New York Minute en Cheaper By The Dozen.



NieuwsFilm

meest populair