Eerste tv-trailer 'The Hunger Games: Catching Fire' toont nieuwe beelden

Met de nieuwe muziek van Coldplay.

Check hieronder de eerste tv-trailer van The Hunger Games: Catching Fire van regisseur Francis Lawrence. Het vervolg op het succesvolle The Hunger Games (2012) gaat over ruim een maand in première en aangezien het eerste deel met een wereldwijde score van bijna $700 miljoen een groot succes was, zullen velen uitkijken naar de nieuwe avonturen van Jennifer Lawrence, die uiteraard weer in de huid stapt van het personage Katniss Everdeen. De onderstaande tv-spot wordt ondersteund door het nummer "Atlas" van Coldplay.

Met aanvullende rollen voor onder meer Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Philip Seymour Hoffman, Donald Sutherland, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz en Jeffrey Wright draait Catching Fire vanaf 21 november in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscoopzalen.


In Catching Fire keren Katniss (Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson) weer terug naar huis, na hun overwinning in de vierenzeventigste Hongerspelen. Dat ze hebben gewonnen betekent echter dat ze zich al snel weer om moeten draaien en hun familie en vrienden achter moeten laten. Dit om op een overwinningstournee langs alle districten te gaan. Tijdens de reis voelt Katniss dat het volk geneigd is tot revolutie, maar het Capitool heeft nog altijd strak de touwtjes in handen. Daarnaast worden de voorbereidingen getroffen voor de vijfenzeventigste Hongerspelen, de zogenaamde Kwartskwelling. Daarbij moeten alle winnaars van de voorgaande spelen het tegen elkaar opnemen in de arena.

NieuwsFilm

meest populair