Meer slechteriken in 'The Amazing Spider-Man 2'?

De viral site voor de film hint er in ieder geval wel naar.

Zo nu en dan verschijnt er een nieuwe update op de viral website The Daily Bugle van The Amazing Spider-Man 2. Eergisteren is er een nieuwe op verschenen die ernaar hint dat er meerdere nog niet aangekondigde slechteriken voor kunnen komen in de film, of in een van de twee vervolgen die gepland zijn.

Het nieuwe artikel gaat over de technologie die Oscorp ontwikkelt. Hieronder het bericht:



De hydro-elektrische toren waarover gesproken wordt, kan een hint zijn naar de slechterik Hydro-Man, die in water kan veranderen, en het zodoende ook kan manipuleren. Verder wijst het vliegharnas waarschijnlijk op niemand minder dan Vulture. Eerdere geruchten luidden al dat Colm Feore die rol zou spelen in The Amazing Spider-Man 2, en de kans is groot dat regisseur Marc Webb de slechterik sowieso wel in een van zijn films wil stoppen.

Verder is de naam Spencer Smythe die van de schepper van de Spider-Slayers. Dat zijn robots die gemaakt zijn om Spider-Man (Andrew Garfield) op te jagen en te doden. De kans dat deze robots al in deze film te zien zijn lijkt niet groot, maar in de toekomst zou het zomaar eens wel kunnen gebeuren.

Eerst moet echter nog The Amazing Spider-Man 2 in de bioscopen uitkomen. Dat zal vanaf 24 april 2014 het geval zijn.



NieuwsFilm

meest populair