Algemeen

FT Off-topic 20 oktober 2013

Plaats hier al je filmnieuws en video's die wij (nog) niet geplaatst hebben.

door FilmTotaal op 20.10.2013 om 16:30 in Algemeen
Alles kan hier dus door jullie zelf gepost worden. Nieuwtjes, roddels, video's etc... (geen schaamteloze zelfpromotie of spam)

Graag zien we dat jullie een bronvermelding met link bij je bericht plaatsen.

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paranoid

Avatar

Community seizoen 5 première op 2 januari 2014!


link

Rickymelis

Avatar

Weet niet of het hier al geplaatst is, maar de Nederlandse actrice Lotte Verbeek gaat een grote rol spelen in een Hollywoodproductie, ze zal te zien zijn naast o.a. Willem Dafoe. Bron: Nu.nl

Banned

Avatar

Paranoid "Community seizoen 5 première op 2 januari 2014!


link"


Amai zitten ze al aan 5 ? Heb net Seizoen 1 en 2 erop zitten... Ik zie wel eens graag een sitcom serie maar Community staat nu niet echt bovenaan. Leuk maar soms veel hetzelfde en nogal saai.

eltorro

Avatar

Banned "Amai zitten ze al aan 5 ? Heb net Seizoen 1 en 2 erop zitten... Ik zie wel eens graag een sitcom serie maar Community staat nu niet echt bovenaan. Leuk maar soms veel hetzelfde en nogal saai."
Het eerste seizoen is een beetje saai en standaard, maar seizoen 2 t/m 4 is erg leuk. Ze hebben vaak thema afleveringen en kleine parodies op andere films en series:P

Glennekeeeee

Avatar

Http://www.hln.be/hln/nl/3808/Showbizz/video/detail/1725494/Exclusief-trailer-FC-De-Kampioenen.dhtml

Eerste trailer van de FC De Kampioenen-film

Paranoid

Avatar

Banned "Amai zitten ze al aan 5 ? Heb net Seizoen 1 en 2 erop zitten... Ik zie wel eens graag een sitcom serie maar Community staat nu niet echt bovenaan. Leuk maar soms veel hetzelfde en nogal saai."


Smaken verschillen. Ik vind het echt een geweldige serie, op seizoen 4 na. En ik kijk enorm uit naar seizoen 5.

Banned

Avatar

Glennekeeeee "http://www.hln.be/hln/nl/3808/Showbizz/video/detail/1725494/Exclusief-trailer-FC-De-Kampioenen.dhtml

Eerste trailer van de FC De Kampioenen-film"


Was hier al bang voor... Ziet er verschrikkelijk uit. Wat ooit een geweldige sitcom was is nu een kinderachtige slapstick bedoening geworden.... Jammer.

Banned

Avatar

eltorro "Het eerste seizoen is een beetje saai en standaard, maar seizoen 2 t/m 4 is erg leuk. Ze hebben vaak thema afleveringen en kleine parodies op andere films en series:P"


Ben niet zo'n fan van thema afleveringen. Die paintball afleveringen zijn wel geweldig. Ook leuk is dat Abed vaak z'n wereld ziet als een sitcom serie en vaak de serie zelf bekritiseerd. Zelfkennis is het begin van alle wijsheid ;)

Decepticon

Avatar

Ik kwam dit ontzettend gave filmpje tegen, die ik gewoon moet plaatsen voor de Donnie Yen en Bruce Lee fans en alle andere vechtsportfans onder ons.

benjamin

Avatar

Banned "Was hier al bang voor... Ziet er verschrikkelijk uit. Wat ooit een geweldige sitcom was is nu een kinderachtige slapstick bedoening geworden.... Jammer."


Vind die trailer om eerlijk te zijn nog erger dan ik gevreesd had. En dat wordt dan naar alle waarschijnlijkheid een groot bioscoopsucces. O+

benjamin

Avatar

Horror in 8-bit

Jonathancrane

Avatar

eltorro "Het eerste seizoen is een beetje saai en standaard, maar seizoen 2 t/m 4 is erg leuk. Ze hebben vaak thema afleveringen en kleine parodies op andere films en series:P"


Vind je ? Ik vind juist het omgekeerde, de serie was op zijn sterkste punt in het 1e en 2e seizoen, maar toen moest het zo nodig alleen maar thema afleveringen doen met claymation en videogames enz. Het sloeg nergens op, en rukten het hele gevoel van een community college uit elkaar. Er was dus geen echte verhaallijn meer te vinden, en we kregen de helft van de tijd niet eens meer een klaslokaal in de serie te zien, wat vaak de leukste scènes opleverde. Het hielp ook niet dat Ken Jeong ineens een grotere rol kreeg !

Onlyjustme

Avatar

Airbender "Community is echt te gek, veel beter dan domme sitcoms als The Big Bang Theory of How I Met Your Mother!"


Dat is een kwestie van smaak he :P

Ik persoonlijk heb Community geprobeerd maar ook gauw weer aan de kant geschoven. The Big Bang Theory daarin tegen vind ik echt geweldig, beste sinds Friends. Die Sheldon is gewoon geweldig. Is niet voor niets de best bekeken in Amerika Smiley face

Paranoid

Avatar

Airbender "Community is echt te gek, veel beter dan domme sitcoms als The Big Bang Theory of How I Met Your Mother!"


Airbender "Ik vind TBBT verschrikkelijk en Sheldon vind ik totaal niet grappig. Dit }: is ook mijn face elke keer als ik TBBT 'toevallig' tegenkom op tv. Na elk zin is er ook een irritante 'sitcom lach', ugh."


Helemaal met je eens. TBBT vind ik echt vreselijk slecht, het probeert slim te zijn maar is echt enorm dom. Het is een droge mainstream serie. Of zoals gezegd; Real nerds don't watch big bang theory, real nerds watch Community.

/rant

Banned

Avatar

De beste sitcom blijft Modern Family! Al is deze deels sitcom deels mockumentary.

Decepticon

Avatar

Airbender "T+)

Trouwens, kijkt er iemand Melissa & Joey? Die is niet zo bekend als de andere sitcoms maar ik moet er wel altijd om lachen. Hetzelfde geldt voor My Name Is Earl en Everybody Hates Chris.

Zelf ben ik geen comedy fan, ik haat het zelfs, maar af en toe moet ik toch wel een keer comedy kijken tussen alle serieuze drama's O+"
Hoe oud ben je eigenlijk, want je spreekt jezelf zo vaak tegen.
Nu ook, je haat comedy, maar je moet toch af en toe comedy kijken?
Melissa & Joey kijk ik heel af en toe, maar ik vind het niet echt grappig. De comedy series die jij leuk vind, vind ik niks an, totaal niet grappig en imo dus 'slecht'. en die ik leuk vind, vind jij niks.

Decepticon

Avatar

Paranoid "Helemaal met je eens. TBBT vind ik echt vreselijk slecht, het probeert slim te zijn maar is echt enorm dom. Het is een droge mainstream serie. Of zoals gezegd; Real nerds don't watch big bang theory, real nerds watch Community.

/rant"
Kun je zien hoeveel verschil in smaak is. Volgens mij ontgaat het jou een beetje waar TBBT om draait. Het probeert helemaal niet slim te zijn, maar de dagelijkse slommeringen waar alle mensen mee te maken hebben in hun leven en zich in kunnen vinden en dat tussen nerds en hun leefomgeving die zich in allerlei situaties verwikkelen met een gruwelijk irritante en briljante hoofdrolspeler.

Ik snap juist helemaal niet wat men zo grappig vind aan series als Communty en Scrubs en The Office en 30 Rock. Verschrikkelijk saai vind ik die series en totaal niet grappig, imo echt met een gebrek aan humor, maar zoals gezegd is er dus veel verschil in humor en dat horen we te respecteren, want veel van deze series zijn immens populair.

Decepticon

Avatar

Airbender "Dat doe ik vaak maar wat heeft dat met leeftijd te maken...

En waarom kijk jij Melissa & Joey dan terwijl je het niet grappig vindt? Blijkbaar ben ik niet de enige die zichzelf tegenspreekt.

Ik vind comedy niks omdat bij meeste comedy's het alleen gaat om de grappen en niet verhaal. Maar een comedy met een goed verhaal sla ik niet over!"
Nou, ik bedoel door de opmerkingen die je vaak maakt.

Ik kijk M&J heel af en toe, voor maar een paar minuten, niet een hele aflevering. Daar was ik idd niet helemaal duidelijk in. Ik probeer het een kans te geven, maar na een paar minuten vind ik het toch niet leuk genoeg en haak ik af.

Je laatste opmerking geeft imo aan dat je nog jong bent en juist helemaal niet goed naar verhaal kijkt of het opmerkt. Een goede comedy is meestal grappig juist door een goed verhaal. Door goedbedachte en komische situaries waarin de personages zich in bevinden en in verwikkelen, vandaar dat men bij veel comedy series de term sitcom gebruikt. Niet door grappen die worden gemaakt.
Dit is iig het geval bij sitcoms, misschien moet je eens wat vaker comedy kijken, zowel film als tv.
Een (goede) comedy serie moet het juist hebben van een goed verhaal en niet van de grappen. De geprezen series zijn zo goed en populair, juist doordat de vele schrijvers met veel inzet goede komische situaries bedenken, elke aflevering weer. En zijn juist veel minder met echte grappen bezig.

NieuwsFilm

meest populair