Gerucht: Tim Burton regisseert ‘Beetlejuice 2’

Dat zullen de fans van het origineel leuk vinden!

Mocht de Beetlejuice sequel er ooit daadwerkelijk komen, dan zullen de meeste fans het waarschijnlijk wel een vereiste vinden dat Tim Burton terugkeert als regisseur. Het nieuwste gerucht is dat hij dit daadwerkelijk aan het overwegen is. Als Burton inderdaad tekent voor de klus, dan zal hij gebruik gaan maken van een scenario van Seth Grahame-Smith en David Katzenberg.

Volgens The Schmoes Know podcast overwoog Burton vorige week speciaal voor Beetlejuice 2 zelfs te stoppen met Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, een project dat hij momenteel aan het doen is voor Fox. Inmiddels zou er een oplossing zijn gevonden waardoor de regisseur beide films kan maken.

Grahame-Smith en Katzenberg vinden ook dat de sequel enkel de moeite is met Burton en hoofdrolspeler Michael Keaton aan boord. In 2011 zeiden ze het volgende:

"Toen Warner Bros. ons benaderde, zeiden we dat we het alleen zouden doen als Tim Burton zijn zegen zou geven en zou meewerken. Verder moet Michael Keaton weer terugkeren voor de rol van Beetlejuice, niet dat hij enkel komt opdagen voor een cameo waaruit zijn goedkeuring blijkt."



NieuwsFilm

meest populair