"Opnames 'National Treasure 3' binnen twee jaar"

Ze vinden het moeilijk een goed verhaal te vinden.

Er wordt al een paar jaar gesproken over een derde National Treasure-film. Zowel producent Jerry Bruckheimer als regisseur Jon Turteltaub hebben al eens laten weten dat er gewerkt wordt aan een scenario. Aangezien de eerste twee films het zo goed deden, is de kans groot dat de derde er zal komen.

Turteltaub vertelde nu in een interview dat hij hoopt binnenkort al van start te kunnen gaan met de derde film. ”Het is zo moeilijk om een geweldig historisch mysterie te bedenken, gebaseerd op de feiten. Het is dus niet zo dat we het niet proberen. We willen de film maken,” vertelde hij. ”Disney wil de film maken. We vinden het alleen moeilijk hem te schrijven.”

Toen hem gevraagd of de film er zal komen antwoordde hij bevestigend. ”Ja. Ik denk dat we de film binnen twee jaar op zullen gaan nemen.”

”We zijn nu ongeveer halverwege. Het is niet alleen zo dat we een geweldig historisch mysterie moeten schrijven, maar we moeten ook iets vernieuwends bedenken. Het doel is altijd om een originele vervolgfilm te maken, hoe gek dat ook klinkt. We willen er echt voor zorgen dat de derde niet voelt als een herhaling van de eerste, of als één teveel.”



NieuwsFilm

meest populair