Laatste trailer 'The Hunger Games: Catching Fire'!

Katniss en Peeta moeten meedoen aan de zogenaamde Quarter Quell.

Nu de release nog geen maand meer van ons verwijderd is, heeft Lionsgate de allerlaatste trailer van The Hunger Games: Catching Fire vrijgegeven. In de trailer zien we wederom nieuwe beelden, waarbij ditmaal veel van de arenagevechten die in het boek ook voorkwamen. Mocht je dus niet teveel willen zien van de film, vraag je dan af of je deze trailer wil bekijken.

In Catching Fire keren Katniss (Jennifer Lawrence) en Peeta (Josh Hutcherson) weer terug naar huis, na hun overwinning in de vierenzeventigste Hongerspelen. Dat ze hebben gewonnen betekent echter dat ze zich al snel weer om moeten draaien en hun familie en vrienden achter moeten laten.

Dit om op een overwinningstour langs alle districten te gaan. Tijdens de reis voelt Katniss dat het volk geneigd is tot revolutie, maar het Capitool heeft nog altijd strak de touwtjes in handen. Daarnaast worden de voorbereidingen getroffen voor de vijfenzeventigste Hongerspelen, de zogenaamde Kwartskwelling. Daarbij moeten alle winnaars van de voorgaande spelen het tegen elkaar opnemen in de arena. De door Francis Lawrence geregisseerde vervolgfilm draait vanaf 21 november in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair