Luc Besson wil vroegtijdig met opnames in Taiwan stoppen

Zijn cast en crew worden lastiggevallen door de lokale pers.

De Franse regisseur Luc Besson willen volgens een bericht van THR stoppen met de opnames van Lucy, die op dit moment in Taiwan plaatsvinden. De cast en crew worden nogal lastiggevallen door lokale paparazzi, en zouden de intentie hebben de opnames elders af te ronden.

Het project trekt veel lokale media, sinds hoofdrolspeelster Scarlett Johansson en de crew in Taipei arriveerden. Dat heeft een aantal gevaarlijke situaties opgeleverd.

Afgelopen weekend was de crew van Besson bijna betrokken bij een auto-ongeluk. Dat zou de schuld van de media zijn geweest. Verder zou Johansson zich een ongeluk geschrokken hebben toen diverse paparazzi op de ruiten van haar auto bonkten, in een poging een statement van haar te ontlokken.

Deze, en andere incidenten, zorgen ervoor dat Besson er liever wil stoppen in Taiwain. De regisseur staat erom bekend contact met de pers te schuwen. Taiwanese media ontkennen overigens dat er grote incidenten zijn geweest, en dat Besson zou willen vertrekken.

In Lucy speelt Johansson een vrouw die gedwongen wordt drugs te smokkelen. Als de drugs per ongeluk in haar lichaam opgenomen worden, ontwikkelt ze bovennatuurlijke krachten en wordt ze een vechtmachine.

Lucy moet in de loop van 2014 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair