Video

Fraai-ogende HBO-serie 'True Detective' krijgt tweede trailer

Nieuwe misdaadserie met grote namen: Woody Harrelson en Matthew McConaughey.

door Bram de Groot op 29.10.2013 om 09:43 in Video
Van de tv-serie True Detective van de Amerikaanse tv-zender HBO zagen geruime tijd geleden al een eerste trailer. Nu heeft HBO een nieuwe trailer gelanceerd, waarin we een nieuwe indruk krijgen op de misdaadserie met grote namen als Woody Harrelson (Cheers) en Matthew McConaughey (The Lincoln Lawyer, Interstellar).

Het eerste seizoen van de misdaadserie bestaat uit acht afleveringen en gaat over twee detectives die elkaar ontmoeten tijdens een jarenlange zoektocht naar een seriemoordenaar. De zaak start met het onderzoek van een moordzaak in Louisiana, in 1995, en loopt simultaan met het onderzoek in 2012. Bedoeling is dat er elk seizoen een volledige nieuwe zaak wordt belicht, telkens met een andere cast maar met dezelfde structuur.

In januari 2014 gaat True Detective, geregisseerd door Cary Fukunaga (Jane Eyre, 2011), in première op HBO.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Alle afleveringen door één persoon geregisseerd? Is dat niet ongewoon? Meestal wordt die 'last' gedeeld door meerdere mensen. Naja, het valt me in ieder geval nu voor het eerst op met deze serie.

Banned

Avatar

Jammer van die muziek uit de trailer van Jack Reacher maar ook dat kan de pret niet drukken. Dit ziet er geweldig uit!!!

xarkov

Avatar

Aight ziet er verdomd goed uit. Ben zeeeeer benieuwd naar deze serie.


Angelater "Alle afleveringen door één persoon geregisseerd? Is dat niet ongewoon?"


Jup dat is zeker ongewoon. Zelfs Band of Brothers is door verschillende regisseurs gedaan. Daarom ben ik ook extra benieuwd naar deze serie. Beloofd veel goeds.

benjamin

Avatar

HBO is haast altijd garantie voor kwaliteit en die combo in de hoofdrollen is goud waard.

nieuwslaatste nieuws

meest populair