Algemeen

Zeven personageposters 'The Hobbit: The Desolation of Smaug'

Met o.a. Thranduil, Bard the Bowman, Legolas en Tauriel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 04.11.2013 om 11:19 in Algemeen
Over ruim een maand dan gaat het tweede deel van de Peter Jacksons The Hobbit-trilogie in première. Tot die tijd kunnen we nog de nodige filmbeelden, foto's en posters tegemoet zien. Op de Facebook-pagina van The Hobbit: The Desolation Of Smaug verschenen afgelopen weekend onderstaande zeven personageposters.

Op de affiches zijn achtereenvolgend Thorin Oakenshield (Richard Armitage), Gandalf (Ian McKellen), Bilbo Baggins (Martin Freeman), Legolas (Orlando Bloom), Tauriel (Evangeline Lilly), Thranduil (Lee Pace) en Bard the Bowman (Luke Evans) te zien. The Desolation Of Smaug verschijnt op 12 december in de Nederlandse (3D) bioscoop.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SadSun

Avatar

Die van Martin Freeman hebben ze iets te veel gephotoshopt...

Angelater

Avatar

^ Inderdaad; sommige zijn beter geslaagd dan andere. Vind die 'één' karakter posters ook wel erg saai om eerlijk te zijn. Mis die 'Lord Of The Rings'-posters een beetje.

JamesBond

Avatar

Bilbo staat er echt raar op :D

Steve-O

Avatar

Kan. Niet. Wachten :-S

KeesjeNL

Avatar

Iets meer achtergrond en bloed op de wapens had wel gemogen. Ze zijn toch op een quest? Dan zouden ze er best wat 'viezer' uit mogen zien. Deze posters doen me veel te veel denken aan portretfoto's.

benjamin

Avatar

Vind het eerlijk gezegd niet zo'n boeiende posters en Bilbo staat er inderdaad niet al te best op deze keer.

Steve-O

Avatar

Er is ook een nieuwe poster met z'n allen! En Smaug staat er ook op! Al dan in een wat luchtige verschijning :9

Klik!

nieuwslaatste nieuws

meest populair