Famke Janssen niet in 'X-Men 3'

Halle Berry óf Famke Janssen komt niet meer terug in 'X-Men 3', de geplande derde film over de gemuteerde superhelden. Dit zei acteur James Marsden, die de rol van Cyclops speelt, tegen de Amerikaanse site about.com. De derde film heeft een voorlopige releasedatum van 2 mei 2006.

Op de vraag wie er terugkeert voor het derde deel, antwoordde Marsden: "Wij hebben in het begin allemaal voor twee films moeten tekenen. Dus niemand heeft al een contract om de derde te doen. En ik denk, gezien het grote succes, dat wij voor de derde ook meer geld willen", zei hij lachend.

De acteur verkeert wel in de veronderstelling dat iedereen terugkeert, behalve eentje. Maar hij wilde niet zeggen wie. "Een zekere mevrouw Berry?", vroeg de site. "Ehh, misschien, ik weet het niet zeker. Of het is Famke, omdat zij de tweede niet overleefde. Ik belde Hugh Jackman op, die Woverine speelt, en hij zei: 'Weet jij al iets over 'X3'? En ik zei: Geen idee. Jackman: 'Goed, als ze jou bellen, zeg 't dan. Bel me en vertelt 't me'."

De eerstvolgende stripheld die het witte doek bespringt is Spider-Man. Zijn tweede avontuur draait vanaf 15 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair