Angelina Jolie heeft hoorns op eerste poster 'Maleficent'

Ze kreeg een gigantisch voorschot betaald voor dit live-action sprookje.

Live-action verfilmingen van sprookjes zijn de nieuwe mode bij Disney. In 2010 bracht de studio Alice in Wonderland uit, dat dit jaar gevolgd werd door Oz: The Great and Powerful. In beide films speelden grote Hollywood-sterren de hoofdrol. Ook in Maleficent, waarvan vandaag de eerste teaser poster vrijgegeven werd, is dat het geval. Angelina Jolie, die op onderstaande poster schittert, speelt de hoofdrol in deze film van regisseur Robert Stromberg.



Dat Disney hoge verwachtingen van de film heeft blijkt wel uit het salaris van Jolie. Uit een bericht van Forbes bleek dit jaar dat ze de best betaalde actrice van het moment is. Dat heeft ze bovenal te danken aan haar rol in deze film, waarvoor ze een gigantisch voorschot betaald kreeg.

In Maleficent zien we de mooie en onschuldige Maleficent opgroeien in een vreedzaam bos. Als het bos aangevallen wordt door een leger, blijkt ze de grootste kracht te zijn die het land wil beschermen. Ze wordt bedrogen en haar hart verandert daardoor langzaam in steen. Maleficent wil wraak, en betovert de pasgeboren baby Aurora van de nieuwe koning, die vroeger haar vijand was. Als Aurora opgroeit, beseft Maleficent zich dat het meisje de sleutel tot vrede is, en wellicht ook tot haar ware geluk.

Later vandaag zal de eerste trailer van de film verschijnen. Maleficent draait vanaf 24 juli 2014 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair