Video

Eerste trailer 'Justin Bieber's Believe'

Wat is er beter dan één Justin Bieber documentaire? Twee Justin Bieber documentaires!!

door Jan-Peter Rook op 16.11.2013 om 17:17 in Video
Hieronder vind je de eerste trailer van Justin Bieber's Believe, alweer de tweede documentaire van het zowel immens geliefde als intens gehate tienersterretje Justin Bieber. Jon M. Chu, de man achter G.I. Joe: Retaliation en Bieber docu Never Say Never, staat wederom aan het roer om de fans weer een glimp uit het leven van hun held te laten zien.

In Believe zien we de 19-jarige Bieber zoals we hem nog nooit gezien hebben. Tijdens de interviews is hij eerlijker dan ooit als het gaat om zijn passie voor muziek, problemen met relaties en het volwassen worden terwijl hij continu in de schijnwerpers staat. Verder zien we concertbeelden die nog nooit eerder vertoond zijn, evenals ongekende beelden achter de schermen en verschijningen van grootheden als manager Scooter Braun, Patti Mallette, Usher, Ludacris en vele anderen.

Open Road Films brengt Justin Bieber's Believe wereldwijd rond kerstmis 2013 uit. Een betere manier om de feestdagen door te komen is er eigenlijk niet...


21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jonathancrane

Avatar

Mijn haat voor deze film is zo groot dat het zelfs A Good Day To Die Hard overtreft als de slechtste film van dit jaar :P

Moooeeeettttt Bieber haaaateen !!!!!!!

Secret1994goesFilm

Avatar

Nog één?
Proberen ze dit 2e deel ook nog in een 'epic trailertje' te gieten.
Maar toch zal het enkel GooseBumps zijn voor de fans :P

Verwijt hem niks en dat ie er van geniet en het gebruikt zolang hij kan...

(maar dat met die vleugels in het begin was wel ruig :o ) :P

benjamin

Avatar

Alleen voer voor de fans, die toch alles slikken waar z'n naam op staat. Hoe hij er nog zo veel heeft terwijl het toch overduidelijk is wat voor een arrogant ettertje hij eigenlijk is, is een raadsel.

JamesBond

Avatar

Hij wordt gezocht door de Braziliaanse politie, en ik hoop dat ze hem vinden. Hij mag voor eens en altijd achter de tralies verdwijnen!

Frietgezicht

Avatar

Als ik al die berichten zie/lees over hem laatste maanden is het echt een tering klitbijtertje geworden.
Zijn wel meer artiesten waar ik niet van hou maar misgun die mensen niks maar deze lekkende sluitspier heeft echt pak slaag nodig nodig en ik meld mij aan.

SeanDeNiro

Avatar

Laten ze dan zien wat een ongelofelijk over het paard getild en verschrikkelijk arrogant flutpersoon hij is? Een narcist zonder enige vorm van empathisch vermogen en met nul muzikaal talent.
Als dat zo is wil ik hem wel zien.

Goov25

Avatar

Hahaha eens met alle negatieve reacties hierboven :E

Angelater

Avatar

Dit is gewoon echt zo'n film die je nu als liefhebber zal waarderen, maar later - wanneer je ouder bent geworden en eindelijk je hersenpan weer hebt terug gevonden - heel slecht op te nemen is. Mogelijk zo erg, dat ze spontaan haar-uitval krijgen en een kramp in hun maag voelen wat het begin is van een spastische darm.

Aston

Avatar

Zou hij Never say Never kunnen verslaan? Lager dan een 1.6 op IMDB. :P

Remco

Avatar

Pfff vreselijk dit. Echt zo'n typisch Amerikaans kereltje die voor de camera zich bescheiden opstelt maar achter de schermen volgens mij alles doet wat god verboden heeft.

ThinkTwoTimes

Avatar

Waar ik vooral niet tegen kan zijn de reacties van die domme wichten die hem op YouTube de hemel in prijzen. Je moet de comments maar eens lezen bij deze video. Mijn hoop voor de mensheid daalt hierbij immens.

Bilbo

Avatar

Dit is toch wel een reden dat het jammer is dat die apocalyps vorig jaar gecanceld was..

benjamin

Avatar

Remco "Pfff vreselijk dit. Echt zo'n typisch Amerikaans kereltje die voor de camera zich bescheiden opstelt maar achter de schermen volgens mij alles doet wat god verboden heeft."


Achter de schermen?

Banned

Avatar

Bieber ziet er erg griezelig. Zo mager en zo bruin geschilderd... Volgend jaar ligt die gast onder de grond.

Angelater

Avatar

Remco "Pfff vreselijk dit. Echt zo'n typisch Amerikaans kereltje die voor de camera zich bescheiden opstelt maar achter de schermen volgens mij alles doet wat god verboden heeft."

Ik weet dat we graag Amerikanen aanvallen, maar ik ben bang dat ik moet mededelen dat meneer Biebers een Canadees is. Zo maken ze wel grappen dat Canada een waardeloos leger heeft, maar ondertussen hebben ze een project gestart dat Amerika van binnenuit zal vernietigen. Al is Biebers natuurlijk maar één van de aantal ijsballen in dat Amerikaanse schaaltje Smiley face.

En wat hij achter de schermen doet is volgens mij keihard gespeeld om loze reacties te ontvangen en/of zijn imago te verscherpen, wat immers van verre werkt.

Gigan72

Avatar

Hier krijg je oog en oor rot van .... en waarom plaats FT dit soort troep om hun site.

Moviemagic

Avatar

Van erg jong af aan zijn er zoveel mensen die hem op een voetstuk plaatsen. Vervolgens zit hij ook tussen de grote bekendheden en de echte artiesten. Hij heeft nooit geleerd om mens te zijn. Hij denkt waarschijnlijk dat hij één of andere god is. Alleen snap ik niet dat mensen talent in hem zien. Serieus heeft hij geen mooie stem. Hij doet net alsof hij zijn eigen liedjes schrijft, maar in tussen zijn het enkele andere die dit doen. Bieber is een product die als doelgroep jonge meisjes heeft.

Niet teveel aandacht geven is mijn advies. Never say never kan beter Never again worden.

Nielsgibby10

Avatar

Oftewel hoe pomp ik geld uit domme tienermeisjes voor dummy's deel 2

Jaymson

Avatar

Ook al maken ze een docu met Bieber op de w.c. die Beliebers gaan gewoon kijken.

Hancock

Avatar

Dit is echt de meest kut persoon op aarde!!
Amen !!!

Blockbuster

Avatar

Doe maar een poll op FT: wie is irritanter? Justin Bieber of Jaden Smith? :P

nieuwslaatste nieuws

meest populair