Algemeen

Nieuwe poster 'How To Train Your Dragon 2'

Hiccup en Smaug... eeuh Toothless zien we volgend jaar weer in de bioscoop.

door Bram de Groot op 22.11.2013 om 10:28 in Algemeen
In 2010 was DreamWorks' animatiefilm How To Train Your Dragon een goed ontvangen succes, aangezien het $500 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa. Aankomende zomer zal de eerste van de twee vervolgen in de bioscoop te zien zijn. Voor deel twee keren regisseur Dean DeBlois en de stemmen van o.a. Gerard Butler, Jonah Hill, Jay Baruchel en Cate Blanchett weer terug.

How To Train Your Dragon 2 speelt zich vijf jaar af na het eerste deel en zijn uiteraard Hiccup en zijn drakenvriendje Toothless de beste maatjes. Terwijl Astrid, Snoutlout en de rest van de bende jonge Vikingen elkaar uitdagen in drakenraces verkent het onafscheidelijke paar onverkende gebieden en nieuwe werelden. Als de twee op een geheime ijsgrot schuilen die honderden wilde draken herbergt, komen ze terecht in een enorme strijd die de vrede bedreigt.

Vanaf 2 juli in de Nederlandse (3D) bioscoop.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Roeltje

Avatar

Dit is wel een mooie poster! :Y

Deze lijkt mij leuker dan Peabody and Sherman.

Banned

Avatar

Wel vet dat de personages ouder zijn geworden... Ze zouden evengoed kunnen gekozen hebben om de personages herkenbaar te laten voor het publiek.

meanrat

Avatar

Ja, hier ga ik zeker heen met mijn lekkere ventje!!!

Decepticon

Avatar

Ja mooie poster. Deel 1 is echt een topper en ik zou deze heel graag in de bios willen zien, maar aangezien Dreamworks animaties bij mij in de buurt alleen maar in NL. versie draait, zal ik moeten wachten tot ie op DVD/BR uit is.

Ereptile

Avatar

Mooie poster ja! :D Ik heb de eerste film maar half gezien maar die moet ik echt eens aanschaffen. Wat een leuke film was dat :D!

NieuwsFilm

meest populair