Video

De Bijbel in filmvorm in de eerste 'Son of God' trailer

Het gehele leven van Jezus Christus in beeld gebracht, van zijn geboorte tot zijn miraculeuze wedergeboorte.

door Jan-Peter Rook op 27.11.2013 om 15:25 in Video
Hieronder vind je de trailer van Son of God, een film van regisseur Christopher Spencer. In deze filmversie van de History Channel miniserie The Bible speelt Diogo Morgado de rol van Jezus Christus. De film volgt zijn hele leven, van zijn geboorte tot zijn miraculeuze wederopstanding. De beelden worden ondersteund met muziek van componist Hans Zimmer.

De serie The Bible was een enorm succes. Bij NBC zijn ze zelfs al bezig met de ontwikkeling van een vervolgreeks, A.D.: Beyond the Bible genaamd. Son of God verschijnt in de VS op 28 februari 2014 in de bioscopen; over een Nederlandse release is niets bekend.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rickymelis

Avatar

Ziet er nog best interessant uit dit!

Banned

Avatar

Eigenlijk zijn die bijbelverhalen toch echt belachelijk... dat men dit ooit (en sommige nog steeds) geloofd heeft.

Frietgezicht

Avatar

Banned "Eigenlijk zijn die bijbelverhalen toch echt belachelijk... dat men dit ooit (en sommige nog steeds) geloofd heeft."


Is gewoon een heel oud sprookjesboek

dusk

Avatar

Dus vanaf nu hebben we naast sequels, prequels, remakes, re-imaginings, bio pics en superhelden films (vergeet ik iets?) ook bijbelfilms? WTF HOLLYWOOD???!!!!

blijfaandegang

Avatar

Hallo meneer de uil....

ik ben zo anti dat ik al weiger om op play te drukken.
Religie is een middeleeuwse gedachten. Je zou toch verwachten dat met het slimmer worden van de mensheid en alle bijkomende wetenschappen men toch wel een keer beter zou weten.

YOLO

Avatar

blijfaandegang "Religie is een middeleeuwse gedachten."

Ietsje ouder. Vergeet niet. Het is 2013 na Christus :P Wat wel makkelijker is tov 4,6 miljard jaar (schatting leeftijd Aarde).


blijfaandegang "Je zou toch verwachten dat met het slimmer worden van de mensheid en alle bijkomende wetenschappen men toch wel een keer beter zou weten."
Tja als je opgroeit met de scheppingsleer zitten onzekerheidsmarges in de koolstofmethode voor ouderdomsbepaling. Heeft weer gevolg dat dinosauriërfossielen niet miljoenen jaren oud zijn. En als we onze vrienden van Jehova mogen geloven zijn de dinosauriërfossielen (uit verschillende tijdperken!) in dezelfde laag te vinden. Kortom de Aarde is slechts 6000 jaren oud. Het bewijs is al aanwezig. Het heet de Bijbel. Dat het door mensen is geschreven, omdat God of 1 van zijn engeltjes geen verenpen bij zich had, zullen we maar door de vingers zien. Hoe dan ook Hollywood had dankzij de Bijbel toch weer films kunnen maken en blijven maken. Want onze Kerkelijke Christenvrienden en aanhangers zullen weer verheugd zijn op propaganda van het Vaticaan.

Angelater

Avatar

Ik wilde net zeggen, deze beelden komen rechtstreeks uit de serie 'The Bible' die ik een poosje gevolgd had. Raakte mijn interesse snel kwijt, maar ik kon geen afleveringen meer volgen na de eerste Jezus aflevering. Internet... :E

Feya13

Avatar

dusk "Dus vanaf nu hebben we naast sequels, prequels, remakes, re-imaginings, bio pics en superhelden films (vergeet ik iets?) ook bijbelfilms? WTF HOLLYWOOD???!!!!"


Je bedoeld HOLY-WOOD :E:P

johnwayne

Avatar

dusk "Dus vanaf nu hebben we naast sequels, prequels, remakes, re-imaginings, bio pics en superhelden films (vergeet ik iets?) ook bijbelfilms? WTF HOLLYWOOD???!!!!"


Bijbelfilms bestaan al sinds het begin van Hollywood, hier enkele bekende voorbeelden: "The Ten Commandments"(1923 en 1956), 'The King of Kings" (1927 en 1961), King David (1985), The Bible (1966 van John Huston), Samson and Delilah (1949), The Greatest Story ever Told (1965 met één van de grootste sterrencasts uit de filmgeschiedenis), The Passion of the Christ (2004) en dit jaar komt Noah uit. Niks nieuws onder de zon dus.

NieuwsFilm

meest populair