Quentin Tarantino's volgende film wordt een western

Het wordt geen vervolg op zijn succesvolle film 'Django Unchained'.

Quentin Tarantino vertelde tijdens de Tonight Show with Jay Leno over zijn eerstvolgende filmproject. Hij kon niet veel kwijt over de film, maar wilde wel zeggen dat het een western zou worden.

”Maar het wordt geen vervolg op Django,” vertelde Tarantino. Daarmee verwees de regisseur naar zijn vorige film, Django Unchained, waarin Jamie Foxx en Christoph Waltz de hoofdrollen spelen. ”Het was echt heel leuk om die film te maken, en nu weet ik hoe het moet. Dus wil ik er nog eentje doen.”

Eerder liet de regisseur al weten een derde film te willen maken waarin hij het niet zo nauw neemt met belangrijke historische gebeurtenissen. Naast Django Unchained haalde hij dat geintje eerder al uit met Inglourious Basterds, die zich in de Tweede Wereldoorlog afspeelt.

Heel veel wil deze aankondiging overigens niet zeggen. Tarantino staat erom bekend nieuwe projecten aan te kondigen om ze vervolgens af te blazen. Recent sneuvelde nog Kill Bill: Vol. 3, en daarvoor een prequel op Pulp Fiction, en daarvoor nog een prequel op Reservoir Dogs.


NieuwsFilm

meest populair