Algemeen

'Jurassic World' speelt zich 22 jaar na 'Jurassic Park' af

Het wordt - gelukkig - geen reboot!

door Bram de Groot op 28.11.2013 om 14:17 in Algemeen
Enige tijd terug werd de vierde Jurassic Park-film Jurassic World eindelijk bevestigd en kreeg het een releasedatum in de bomvolle zomer van 2015. Ondanks dat er al enkele hoofdrolspelers bekend zijn, is er nog maar weinig bekend over het plot. Naast dat er al werd gesuggereerd dat de film zich zou gaan afspelen tijdens het moment dat het park open is voor het publiek, was er ook het gerucht dat het om een reboot zou gaan van de originele film van Steven Spielberg.

Regisseur Colin Trevorrow heeft nu via Twitter duidelijk gemaakt dat Jurassic World een sequel wordt - dus geen reboot - die zich 22 jaar na Jurassic Park (1993). De oplettende lezer zal opmerken dat de baanbrekende film in 2015 ook 22 jaar oud is.

Op dit moment zijn reeds Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson en Irrfan Khan aangetrokken voor belangrijke rollen en Spielberg zal het vervolg produceren. Vanaf 11 juni 2015 in de Nederlandse (3D) bioscoop.

Nog even genieten van een clip uit de klassieker?5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YOLO

Avatar

Heb alle JP delen nog in de bioscoop gezien. Hopelijk maken ze niet dezelfde fouten (zeker op het gebied van verwachtingen) als Indy 4. Na 19 jaar wachten was Indy 4 wel een beetje een teleurstelling voor mij geworden.

Frietgezicht

Avatar

YOLO "Heb alle JP delen nog in de bioscoop gezien. Hopelijk maken ze niet dezelfde fouten (zeker op het gebied van verwachtingen) als Indy 4. Na 19 jaar wachten was Indy 4 wel een beetje een teleurstelling voor mij geworden."


Verschil is wel dat deel 3 van Indy heel sterk was(voor mij maybe de beste zelfs) en dat deel 3 van JP al tegenviel. Waar ze bij Indy 4 van mij alleen maar het niveau hoefde vast te houden(wat niet gebeurd is) moet het niveau van JP 4 omhoog.
Om te beginnen kills die er toe doen want JP 3 is wel ERG voorspelbaar

SneakyV

Avatar

Ik hoop wel dat ze in deze film gaan verklaren, waarom het park nu ineens wel goed 'kan' draaien en vooral ook wat ze hebben gedaan om de eilanden te ontdoen van al die loslopende dino's.

Baron Von Marlon

Avatar

Ben benieuwd of ze het einde van deel 3 gaan verklaren :D

#2. Jurassic Park III -- Flying Dinosaurs Are Unleashed on the Population

http://www.cracked.com/article_15416_6-horrible-aftermaths-implied-by-movies-with-happy-endings_p2.html

DVD-maniac

Avatar

'When you gotta go, you gotta go' Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair