Video

Trailer en poster ‘The Legend of Hercules’

De film heet dus niet langer 'Hercules: The Legend Begins'.

door Jan-Peter Rook op 02.12.2013 om 13:11 in Video
De film die we tot nu toe kenden als Hercules: The Legend Begins heet vanaf nu The Legend of Hercules. De poster en trailer hieronder zijn daar het bewijs van.

In The Legend of Hercules wordt Hercules samen met een goede vriend in slavernij verkocht. Samen moeten ze vechten om hun vrijheid terug te winnen. De regie is in handen van Renny Harlin en de titelrol is voor Kellan Lutz. De Nederlandse release staat gepland voor 31 juli 2014.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Wat een legende... 0% met het echte personage te maken. Goed gedaan, jongens T+)

Pete_027

Avatar

Als je het hebt over een carrière die wel heel erg bergafwaarts gaat dan is Renny Harlin een goed voorbeeld:Y

Secret1994goesFilm

Avatar

Waarom :(
Kellan Lutz kon misschien écht doorbreken als ze Spartacus niet verkeerd hadden geschreven...

movieboy

Avatar

De trailer ziet er niet al té slecht uit. Eerst zien dan pas oordelen zou ik zeggen.

Thiver

Avatar

UnknowB "Kellan Lutz kon misschien écht doorbreken als ze Spartacus niet verkeerd hadden geschreven..."

:?

benjamin

Avatar

Amai, een trailer van toch enigszins normale lengte voor deze film. Maar dat is ook het beste wat ik kan zeggen helaas: dit lijkt mij maar een matig filmpje mijlenver van wat Hercules uniek zou kunnen maken en van Lutz ben ik ook niet direct overtuigd.

TyRaNT

Avatar

Meestal krijgen ze het wel voor elkaar om voor een film met een redelijk budget, een toch wel ok trailer te maken. Maar deze zuigt van alle kanten. So wat was ie sleeeeecht. Beter goed gejat dan slecht verzonnen? Wat moet dit voorstellen? Gladiator meets 300?...and they have a ugly ass baby, and they called it The Legend Of Hercules? Spoiler alert...hij vecht zich vrij, wint van de gemene slechterik meneer persoon en als beloning verliest hij zijn maagdelijkheid aan de geile prinses, the einde.

movieboy

Avatar

TyRaNT "Meestal krijgen ze het wel voor elkaar om voor een film met een redelijk budget, een toch wel ok trailer te maken. Maar deze zuigt van alle kanten. So wat was ie sleeeeecht. Beter goed gejat dan slecht verzonnen? Wat moet dit voorstellen? Gladiator meets 300?...and they have a ugly ass baby, and they called it The Legend Of Hercules? Spoiler alert...hij vecht zich vrij, wint van de gemene slechterik meneer persoon en als beloning verliest hij zijn maagdelijkheid aan de geile prinses, the einde."Haha nicely put xp

NieuwsFilm

meest populair