Lex Luthor mogelijk gespeeld door Afro-Amerikaanse acteur

Daarnaast zijn er nieuwe Justice League-geruchten.

Nu bekend is dat Gal Gadot de rol van Wonder Woman speelt in Batman vs. Superman, kan gekeken worden naar een personage waarover ook al lange tijd geruchten zijn. Het betreft Lex Luthor, waarvan o.a. Henry Cavill al heeft laten weten dat die mogelijk in de toekomst voorkomt in Zack Snyders films.

Volgens een nieuw gerucht zou Warner Bros. zoeken naar Afrikaans-Amerikaanse acteurs voor de rol. De favoriet daarbij is Denzel Washington, maar ook Idris Elba staat op de lijst. Tot slot zou ook David Ramsey, die al een rol speelt in de serie Arrow, benaderd zijn voor de rol.

Toch zou de studio ook open staan voor blanke acteurs om de rol te spelen. Dat stelt althans de website Think McFly Think, waarvan dit gerucht afkomstig is. ”Dit betekent niet dat Luthor definitief gespeeld wordt door een Afro-Amerikaan.”

Verder is er nog een gerucht over de Justice League-film, tevens afkomstig van de site. Er zou in de Justice League-film een soort Verenigde Naties van superhelden moeten ontstaan. Superman vertegenwoordigt daarin de volledige wereld, maar Ben Afflecks Batman moet de Verenigde Staten vertegenwoordigen. The Flash zou dan door een Spaanse of Latijns-Amerikaanse acteur gespeeld moeten worden, zodat hij de Spaanstalige naties kan vertegenwoordigen.



NieuwsFilm

meest populair