Eerste trailer 'Godzilla' (aanrader!)

En drie foto's & een poster van de film, waaronder een van het monster zelf.

Na twee wel heel korte teasers, is er nu eindelijk de eerste volledige trailer van Gareth Edwards Godzilla-remake. Daarnaast werden er een paar foto’s van de film vrijgegeven vandaag. De regisseur beschreef in een interview met USA Today zijn visie op het monster. ”Voor mij is hij als een natuurkracht, als de woede van God, of wraak voor de manier waarop we ons gedragen hebben,” vertelde Edwards. ”Als dit in het echt zou gebeuren, zou het als 11 september zijn. Ik wil dat het episch wordt, en dat de haren in je nek overeind gaan staan.”

Oordeel zelf of dat het geval zal zijn:


”Ik heb een geheime fantasie – hoewel, hij is niet meer zo geheim – over wonen in een wereld waar fantastische dingen zoals gigantische beesten bestaan,” vervolgende hij zijn verhaal. ”En ik vroeg me dan af wat er zou gebeuren, en probeer het serieus te nemen. Er is geen groter of beter icoon als Godzilla.”

De eerste foto’s die vrijgegeven zijn laten een drietal belangrijke personages in de film zien. Allereerst natuurlijk het monster zelf, en daarnaast zien we Aaron Taylor-Johnson en Bryan Cranston. Andere rollen worden gespeeld door Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, Sally Hawkins, Ken Watanabe en David Strathairn. Godzilla draait vanaf 15 mei in de bioscopen.







UPDATE: Met dank aan M0vieFreak voor de tip, is hieronder nog een poster van de film.



NieuwsFilm

meest populair