Filmtotaal presenteert: Serietotaal!

We deden heel weinig met series maar gaan daar nu heel veel mee doen.

Bekijk de afbeelding

In het afgelopen half jaar heeft FT in een supergeheime basis nabij niet nader te noemen fjorden gewerkt aan het broertje, of zusje, van Filmtotaal. Vandaag gaat de kleine zijn/haar eerste stapjes nemen! Als trotse ouders presenteren we: (tromgeroffel...) Serietotaal.nl

We gaan er even verder op in middels een kort vraag/antwoord rondje (leek ons makkelijk).

Waarom een aparte site voor series?
Omdat wij vinden dat beide aparte aandacht en presentatie verdienen. FilmTotaal is een enorme site en we willen niet het risico nemen dat alle aandacht die we nu ook in series gaan stoppen ondergesneeuwd raakt. Bovendien vragen series een net iets andere benadering wat betreft content en design.

Wat kan ik van ST verwachten?
In ieder geval veel serienieuws! iedere dag gaan we, net als op FT, dagelijks het web afstruinen op zoek naar nieuwtjes. Overigens kunnen bezoekers die nu ook zelf insturen.

Is de site al af?
Nee verre van. We beginnen pas! En dat willen we graag met onze gebruikers gaan doen. Zij kunnen zelf intensief meehelpen, als je dat leuk vindt uiteraard, om content te gaan toevoegen aan de site. Serietotaal begint eigenlijk op 0 waar Filmtotaal al 14 jaar bezig is. Er is een start gemaakt met meer dan 300 series maar dat zal de komende weken/maanden flink moeten gaan groeien uiteraard. Ook de website zelf is nog verre van af (is iets ooit af...) maar waarom langer wachten, functioneel werkt alles. Al zal er de komende periode ook nog veel extra functionaliteit worden toegevoegd.

De site laadt wat traag bij mij
Kan soms gebeuren, zijn we mee bezig!

Kan ik mijn FT-account gebruiken op ST?
Nee, je zal jezelf eenmalig opnieuw moeten registreren.

Mocht iemand nog verder vragen hebben of opmerkingen dan verwijzen we jullie graag door naar het forum op ST!

NieuwsFilm

meest populair