Eddie Murphy keert terug naar 'Beverly Hills Cop'

Daarnaast regisseert Brett Ratner de film.

Eddie Murphy heeft zijn zinnen gezet op Beverly Hills Cop, om alle fouten uit het verleden recht te zetten. Het nieuws hing natuurlijk al in de lucht, maar in een interview met Ellen DeGeneres bevestigde Murphy terug te zullen keren voor Beverly Hills Cop IV.

Hij vertelde in het interview dat zijn doel met de film vooral is om weer eens iets goeds te maken. ”We hebben een scenario dat er bijna is, en proberen het perfect te krijgen. En de producent van het origineel, Jerry Bruckheimer, komt terug. En we hebben Brett Ratner! Mijn goede vriend, Brett Ratner, de regisseur,” vertelde Murphy.

De film speelt zich volgens de Daily Mail af in Detroit, waar onze favoriete politieagent Axel Folie nu ook echt werkzaam is.

De Beverly Hills Cop franchise was uitermate populair. Toen de eerste film in 1985 uitkwam, verdiende deze 316 miljoen dollar met een budget van vijftien miljoen dollar. Daarnaast staat de film op de tweede plaats voor het hoogste aantal opeenvolgende weken op de eerste plek in de Amerikaanse box office. De tweede film was net zo populair; die verdiende 300 miljoen dollar met een budget van twintig miljoen dollar. De derde was minder succesvol: voor een budget van vijftig miljoen dollar werd er slechts 119 miljoen dollar verdiend. Hieronder een trailer van Beverly Hills Cop.


NieuwsFilm

meest populair