TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet missen?

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Groundhog Day (1993)

Zaterdag 28 december om 20:00 op RTL5

De egocentrische weerman Phil Connors beleeft keer op keer dezelfde dag wanneer hij voor de zoveelste keer naar Punxstawney is gestuurd om het jaarlijkse Groundhog day festival te verslaan. Hij probeert het beste te maken van deze tot wanhoop stemmende, absurde situatie.
Bekijk de afbeelding

The Karate Kid (2010)

Zondag 29 december om 20:00 op RTL4

Dre (Jaden Smith) is een skateboardende, gameverslaafde jongen die gedwongen is naar China te verhuizen, omdat zijn moeder (Taraji P. Henson) daar voor haar werk heen moet. Dre past zich maar moeilijk aan en wordt in elkaar geslagen door de plaatselijke pestkop. Mr. Han (Jackie Chan) is een klusjesman die Dre's blauwe oog ziet en hem aanbiedt om hem martial arts en de Chinese taal te leren. Op deze manier kan Dre zich verdedigen tegen de leerlingen van de Li Quan Ha's Fighting Dragon School of Kung-Fu.
Bekijk de afbeelding

Avatar (2009)

Maandag 30 december om 20:30 op RTL4

Jake Sully is een gehandicapte oorlogsveteraan in de toekomst, die onvrijwillig met enkele anderen naar de planeet Pandora wordt gebracht om deze te koloniseren voor de mensheid op Aarde. Deze planeet wordt bewoond door de Na'vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na'vi doen er alles aan hun volk te beschermen tegen de mensen en Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen.
Bekijk de afbeelding

Ratatouille (2007)

Dinsdag 31 december om 20:50 op Eén

Ratatouille, vertelt het verhaal van Remy, een ratje met een passie voor koken. Remy is het zat om afval te eten en met zijn scherpe neus gif te detecteren voor zijn rattenkolonie. Hij is vastbesloten om zijn droom te verwezenlijken; hij moet en zal een chefkok worden. Zelfs de gevaren, waar hij als ongebruikelijke en vooral ongewenste bezoeker, in de keuken van een Frans sterrenrestaurant tegenaan zal lopen, houden hem niet tegen.Wanneer Remy per toeval uitkomt onder het beroemde restaurant van zijn eigen culinaire held, Auguste Gusteau, ontmoet hij Linguini, een keukenhulp. Samen vormen ze een team. Al gauw zet Remy's passie voor koken de hele culinaire wereld van Parijs op zijn kop. En dit zorgt voor heel wat hilarische situaties.
Bekijk de afbeelding

The Hangover Part II (2011)

Woensdag 1 januari om 20:30 op SBS6

The Hangover 2 gaat verder waar The Hangover ophield. Ditmaal reizen Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) naar Bangkok, om daar het huwelijk van Stu bij te wonen. Daarbij zijn er cameo's te zien van onder andere Mike Tyson en Ken Jeong. Oorspronkelijk zouden ook Mel Gibson en Liam Neeson te zien zijn in de film, maar uiteindelijk werden hun scènes geschrapt uit de film. Daarnaast werd de trailer verwijderd uit de Amerikaanse bioscopen. Deze zou uiteindelijk te grof zijn.
Bekijk de afbeelding

The Artist (2011)

Donderdag 2 januari om 22:50 op NED2

The Artist is een variant op A Star is Born en gaat over de filmster George Valentin, die zijn carrière in elkaar ziet storten als in Hollywood plotseling films met geluid kunnen worden gemaakt. Het is lastig te verkroppen voor George, zeker als hij een relatie krijgt met de jonge Peppy Miller, wiens carrière door de techonologische ontwikkelingen juist als een raket omhoogschiet.
Bekijk de afbeelding

Drive (2011)

Vrijdag 3 januari om 23:05 op RTL5

De Hollywood-stuntrijder "Driver" (Gosling) verdient bij door in de avonduren vluchtauto's te besturen van de criminele onderwereld. Hij krijgt het echter aan de stok met L.A.'s gevaarlijkste mannen nadat hij een crimineel helpt die zijn zaakjes niet op orde heeft


NieuwsFilm

meest populair