Video

Nieuwe trailer ‘The Raid 2: Berandal'

De Indonesische misdaad krijgt wederom genadeloos harde klappen.

door Bram de Groot op 31.12.2013 om 13:47 in Video
Nadat er eerder de teaser trailer verscheen, kun je hieronder kijken naar de volledige trailer van The Raid 2: Berandal, het vervolg op culthit The Raid / Serbuan maut uit 2011. Berandal gaat direct verder waar het eerste deel eindigde. Agent Rama gaat undercover en infiltreert in een genadeloos Indonesisch misdaadsyndicaat om zijn familie te beschermen en de corruptie binnen zijn eigen politiemacht uit te roeien.

In de actiefilm van Gareth Evans zijn de belangrijke rollen voor Iko Uwais, Julie Estelle en Tio Pakusadewo. Naar verwachting vanaf 3 juli in de Nederlandse bioscoop.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ziet er weer goed uit, maar ik denk dat het er in de film veel flitsender en veel bruter uit zal zien. Mede dankzij een upbeat filmscore, zoals in deel 1. Nu ziet het er nog wat clean uit, ook mede door de slome klassieke muziek.
Ik hoop maar dat Utopolis Emmen deze eens fatsoenlijk een paar weken laat draaien ipv 1 dag, zoals vorig jaar met The Raid: Redemption! Zodat ik tenminste een kans heb om de film in de bios te zien!

Totalmovie

Avatar

Ze laten weinig actie zien. Dat is maar goed ook, want we kunnen nog verrast worden als we de film zien !

bramme

Avatar

Totalmovie "Ze laten weinig actie zien. "

Wat?

benjamin

Avatar

Deel één was één van de beste actieprenten van de laatste jaren en deel twee heeft daarom ook m'n interesse. Al zal de bioscooprelease wel weer minder zijn, want ja, er wordt geen Engels gesproken, dus boeit het minder mensen.

Kamajiisama

Avatar

De eerste The Raid Redemption vond ik geen slechte film , maar na een sterke opening worden de mooie gevechten op gegeven momenten eentonig .

Angelater

Avatar

Kamajiisama "De eerste The Raid Redemption vond ik geen slechte film , maar na een sterke opening worden de mooie gevechten op gegeven momenten eentonig ."

Ja, en na een tijdje vond ik het camerawerk ook niet zo mooi meer. Mijn enige problemen met 'The Raid'. Daarnaast was die zeer vermakelijk.

jaime91

Avatar

Decepticon "Ziet er weer goed uit, maar ik denk dat het er in de film veel flitsender en veel bruter uit zal zien. Mede dankzij een upbeat filmscore, zoals in deel 1. Nu ziet het er nog wat clean uit, ook mede door de slome klassieke muziek."

Daar ben ik het mee eens, al vind ik die klassieke muziek wel wat hebben. Hele brute trailer dit! Dit zou zomaar eens een van de beste films uit 2014 kunnen worden. Misschien niet qua plot maar de martial arts en actie ziet er weer ontzettend bruut uit!

movieboy

Avatar

Totalmovie "Ze laten weinig actie zien."


hahaha nice one :p

Ed Crane

Avatar

Oh hell yeah, hier weer een fijna masterclass actie aan Hollywood gegeven :+

Galido

Avatar

Een pracht van een trailer met de nodige uitleg en dan gewoon de actie. Wat tonen en stoppen. normaal weet je wel hoe de film zal eindigen... Maar ik denk dat er toch misschien iemand zal sterven waarvan je dacht van niet.

Zijn familie zal zeker gevonden worden.

Delicio

Avatar

Trailer ziet er sweeeeet uit!! Cant wait...

NieuwsFilm

meest populair