Personage Paul Walker met pensioen in 'Fast & Furious 7'

Hij zal dus niet overlijden in de film.

Na de dood van Paul Walker moest Universal naarstig op zoek naar een manier om daar op een eerbiedige manier mee om te gaan. De acteur had pas de helft van zijn scènes opgenomen voor Fast and Furious 7, en dus moest er gezocht worden naar een manier om toch verder te kunnen met de film.

Dat die oplossing gevonden was, blijkt wel uit het feit dat Vin Diesel liet weten dat de film in april 2015 in première gaat. THR zegt nu te weten hoe er met de dood van Walker wordt omgegaan.

Regisseur James Wan en scenarist Chris Morgan zullen het scenario zo herschrijven dat het personage van Walker, Brian O’Conner, toch gebruikt kan worden. Er worden enkele scènes toegevoegd, en het is de intentie om het personage met pensioen te laten gaan. Dat houdt in dat O’Conner dus niet zal overlijden in te film.

In de weken direct na de dood van Walker hebben regisseur Wan, scenarist Chris Morgan en Universals uitvoerend producent Jeffrey Kirschenbaum de reeds opgenomen scènes bekeken, en uitgevogeld hoe er op een waardige manier met de dood van Walker omgegaan kon worden. Hij wordt de komende weken uit de film geschreven, waarop de opnames hervat zullen worden.

Daartoe moeten een aantal scènes opnieuw opgenomen worden, en zullen er enkele nieuwe scènes aan de film toegevoegd worden. Dat de productie acht maanden vertraging heeft opgelopen, geeft daar voldoende tijd voor.



NieuwsFilm

meest populair