Video

Samuel L. Jackson introduceert trailer & clip 'Kite'

Anime-verfilming met 'grote hoeveelheid seks en geweld.'

door Bram de Groot op 06.01.2014 om 08:00 in Video
Na een introductie van acteur Samuel L. Jackson kun je hieronder kijken naar de trailer en een vijf minuten-durende clip van Kite, een verfilming van de anime A Kite van Yasuomi Umetsu.

A Kite is een anime die in 1998 in twee delen werd uitgebracht. Ook in de film volgen we Sawa, een seksueel misbruikt tienermeisje die begint te moorden. De anime is vooral bekend om zijn grote hoeveelheid seks en geweld.

Naast Jackson zijn er in de film van Ralph Ziman (Jerusalema, 2008), die de regiestoel overnam van de in januari 2013 overleden David R. Ellis, o.a. rollen voor India Eisley (Sawa), Callan McAuliffe en Cleo Rinkwest. Ergens dit jaar in de bioscoop (of op schijf).


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Had in de trailer het idee dat Jackson echt ala routinewerk zijn tekst opnoemde. Een beetje Nick Fury in een andere film. Lijkt me wel een leuke film maar niet voor in de bios of iets dergelijks.

Angelater

Avatar

Dubstep... :|

Vind het er niet zo bijzonder uitzien, maar herken wel de animatiefilm erin terug. Wel geinig gedaan. Denk echter wel dat ze zich een beetje gaan inhouden.

NieuwsFilm

meest populair