'The Raid 3' twee uur voor einde 'The Raid 2' van start

Gareth Evans heeft altijd al een trilogie in zijn hoofd gehad.

Met The Raid heeft regisseur Gareth Evans een franchise met potentieel gemaakt. Het vervolg Berandal is al in de maak, en het blijkt dat het tweede deel niet het einde is. Evans gaf onlangs wat meer details over waar het derde hoofdstuk van deze trilogie over zal gaan.

Vanaf hier spoilers

Op het einde van The Raid: Redemption, wist agent Rama aan de val van Boss Tama te ontsnappen, met behulp van zijn broer Andi. Die bleef achter als nieuw hoofd van Tama’s misdaadimperium. Maar de corrupte politieagenten die Rama eerder in de val probeerden te lokken in het appartementencomplex van Boss Tama, zijn nog op de vlucht. Rama ontdekt dan ook dat er een prijs op zijn hoofd staat.

Einde spoilers

Lang niet alles van Berandal is in de trailer is gezet, liet Evans weten. Dat uiteraard om zoveel mogelijk van de film geheim te houden. Zo dus ook zoveel mogelijk van de actiescènes. Zo’n vier tot vijf actiescènes zijn helemaal niet in de trailer te zien om maar wat te noemen.

Evans onthulde verder dat The Raid 2 direct na de eerste film van start zal gaan. Interessant is, dat de derde film twee uur voor het einde van The Raid 2 van start zal gaan, volgens Evans. De vraag is echter wat er dan precies zal gebeuren dat maakt dat de twee films overlappen.

Berandal is in juli in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair