Algemeen

Gwen Stacy schittert op nieuwe foto 'The Amazing Spider-Man 2'

Ze werkt voor Oscorp, een bedrijf waar veel mis mee is.

door Jim Pedd op 09.01.2014 om 14:57 in Algemeen
Hieronder kun je een nieuwe foto van The Amazing Spider-Man zien. Ditmaal speelt niet de gemaskerde webslingerende held een rol, maar zijn grote liefde, Gwen Stacy (Emma Stone). We zien haar op haar werk voor Oscorp, een bedrijf waar Spider-Man (Andrew Garfield) juist achterkomt dat er veel mis mee is.
The Amazing Spider-Man 2 gaat op 24 april in première. In de film krijgt Spider-Man het druk. Hij leidt samen met zijn grote liefde Gwen Stacy zijn leventje als Peter Parker. Maar er daarnaast is er zijn buitengewone leven als superheld Spider-Man. Gekostumeerd doet hij zijn best om New York te beschermen. Maar dan dient zich een nieuwe, machtigere slechterik aan in de vorm van Electro (Jamie Foxx), en moet Peter bij zichzelf op zoek naar kracht. Verder zorgt de terugkeer van zijn oude vriend Harry Osborn (Dane DeHaan) voor de realisatie dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Djoker

Avatar

Na het zien van de foto is het voor mij nog altijd een raadsel waar Gewn Stacy precies schittert?

Roeltje

Avatar

Het zal je werk maar zijn steeds van die oninteressante foto's te plaatsen. :}

YOLO

Avatar

Proberen ze nou fans te verenigen dmv deze foto? :|
Ze kijkt niet bepaald vrolijk.

Glennekeeeee

Avatar

Goh, het is gewoon een leuke foto waarop je ziet dat ze bij oscorp werkt (kan me niet echt herinneren of dat in deel 1 ook al het geval was) en aangezien oscorp en gwen stacy een belangrijk item zijn in deze film en ze die gaan linken geeft het weer wat ruimte om te discussiëren hoe het einde van Stacy gaat zijn hé

Azuric

Avatar

Wat een lekkerding is het toch ook

NieuwsFilm