Dane DeHaan over rol Harry Osborn in 'The Amazing Spider-Man 2'

Het wordt een gecompliceerde verhaallijn.

Over een paar maanden gaat The Amazing Spider-Man 2 in première, en in de film zien we een boel slechteriken. Een daarvan is hoogstwaarschijnlijk Green Goblin, in de vorm van Harry Osborn. Dat personage wordt gespeeld door Dane DeHaan en hij ging in op wat we van Harry kunnen verwachten.

”Als je Harry voor het eerst ziet, is hij pas net klaar met de middelbare school, en is hij teruggekeerd naar New York om te helpen met Oscorp, en het nalatenschap van het bedrijf en zijn vader,” vertelde DeHaan. ”Hij ziet Peter Parker ook voor het eerst in lange tijd; het zijn jeugdvrienden. Dus het gaat echt over hoe Harry een vriendschap heeft met Peter, en trouw aan hem wil zijn, maar ook de erfgenaam van Oscorp is en hoe hij daarmee om gaat.”

”Het wordt erg duidelijk dat alle slechteriken op de een of andere manier te maken hebben met Oscorp. Er zijn dingen waarvan Harry denkt dat hij ze Peter schuldig is, en dingen die hij van hem nodig heeft. Maar hij heeft ook het gevoel dat hij dingen nodig heeft van Spider-Man, en daar ligt zijn verantwoordelijkheid aan Oscorp. Het is een gecompliceerde verhaallijn, erg cool en dynamisch.”

De film gaat op 24 april in première.



NieuwsFilm

meest populair