Begindata 'Fantastic Four', 'Terminator: Genesis' en 'Jurassic World' aangekondigd

De voorbereidingen voor blockbusterjaar 2015 worden getroffen.

Vandaag is van drie blockbusters die in 2015 uit komen de startdatum bekend gemaakt. De productie van Fantastic Four zal op 31 maart van start gaan, Terminator: Genesis begint op 21 april met de productie en op 2 juni is het de beurt aan Jurassic World. Een opvallende volgorde, want Jurassic World is de eerste film die uitkomt, op 11 juni.

Verder is het opvallend dat de productie van Fantastic Four al op 31 maart van start moet gaan, terwijl er nog geen castleden zijn gevonden voor de film van Josh Trank. Wel is er al meermaals een gerucht geweest over een eventuele rol voor Michael B. Jordan.

Van Alan Taylors Terminator: Genesis weten we dat Emilia Clarke de rol van Sarah Connor speelt en Jason Clarke die van John Connor. Recent werden ook vijf acteurs genoemd voor de rol van Kyle Reese, waarvan de bekendste Jai Courtney is. Deze film zal in de Verenigde Staten op 1 juni 2015 in première gaan. Van Jurassic World bekend dat Bryce Dallas Howard, Nick Robinson en Ty Simpkins rollen spelen.

Voor alle films wordt nog gezocht naar aanvullende castleden.



NieuwsFilm

meest populair