Krijgt Aaron Paul een rol in 'The Dark Tower'?

Hoopvolle woorden voor fans van de boekenreeks.

De zaken rond de verfilming van Stephen Kings magnum opus The Dark Tower gaan niet heel gladjes. Toch werkt Ron Howard nog altijd aan zijn plan van een drietal films en series. Dat blijkt maar weer uit het feit dat Aaron Paul meerdere gesprekken heeft gehad met Howard over het project.

”Ik heb daar veel over gesproken. Ik heb net een algemene vergadering met Ron Howard gehad, die een groot fan is van Breaking Bad. Het is zo cool om me te bedenken dat Ron Howard weet wie ik ben,” vertelde Paul. ”Ze willen het zeker weten. Ik kijk ernaar uit. Hun plan is om drie films te maken, maar ook iets met televisie te doen, wat erg interessant wordt. Eddie Dean is een erg episch, iconisch personage.”

En een passend personage bij Paul ook. Hij staat vooral bekend om zijn rol als Jesse Pinkman in Breaking Bad, en zou in Dark Tower een soortgelijke rol spelen. Eddie Dean is in de boeken van King een drugsverslaafde New Yorker. Hij voegt zich bij Roland Deschain in zijn queeste naar de Donkere Toren.

Eerder liet Howard overigens nog weten dat het project niet dood is, in tegenstelling tot wat sommige mensen denken. Akiva Goldsman en Mark Verheiden werkten naar verluidt aan de scenario’s.



NieuwsFilm

meest populair