Universal zet Joe Carnahans ‘Stretch’ in de ijskast

En dat slechts twee maanden voor de geplande release.

Universal Pictures heeft de actiekomedie Stretch twee maanden voor de geplande Noord-Amerikaanse release van 21 maart in de ijskast gezet. De studio lijkt volgens The Hollywood Reporter bijzonder weinig vertrouwen te hebben in de film van regisseur Joe Carnahan en namen als Patrick Wilson, Chris Pine, Jessica Alba, Brooklyn Decker, Ed Helms en Ray Liotta.

Het $5 miljoen kostende project van producent Jason Blum of Blumhouse Productions, de partij achter Universals hitfilm The Purge, krijgt van de studio namelijk geen marketingbudget van zo'n $20 tot $40 miljoen. De producent is ook gefaald om een andere distributeur te vinden en lijkt zich neer te leggen bij de keuze om de film voorlopig (of nooit) niet uit te brengen in de bioscoop.

The Grey-regisseur Carnahan liet weten ontdaan te zijn, aangezien hij zijn film helemaal geweldig vindt. Hij heeft er vertrouwen in dat we hem uiteindelijk gewoon kunnen zien: "Guys, the movie is gonna find its audience & that audience will love it. Whether that happens now or later is irrelevant. It's gonna happen."

Hieronder een setfoto van de film, waar tot op heden geen trailer van beschikbaar is:



NieuwsFilm

meest populair