"Marvels Phase 4 met compleet nieuw superheldenteam"

De wisseling van de wacht lijkt aanstaande.

De website Unleash the Fanboy meldt dat Marvel van plan is om Phase 4 van start te laten gaan met een nieuwe Avengers-film, gevuld met nieuwe superhelden. Een bron van Disney vertelde de website: ”We zitten nog ongelofelijk vroeg in het project, maar tenzij Robert een deal maakt met deze mannen, gaan ze aan de slag met Nieuwe Avengers.”

Downey Jr. deed het er na Iron Man 3 op lijken dat hij niet meer van plan was in Marvel-films voor te komen. Vervolgens tekende hij een deal voor The Avengers: Age of Ultron en Avengers 3, maar verder is zijn toekomst bij Marvel onzeker. Hij gelooft zelf dat hij tegen de tijd dat Avengers 4 draait, te oud is om nog rollen te spelen in Marvel-films. De werklast is volgens hem gewoon te groot dan.

Dat er in de toekomst nieuwe Marvel-helden zijn is niet gek, en daar wordt ook al actief aan gewerkt. De bron van Unleash the Fanboy weer aan het woord: ”Je hebt de recente casting aankondigingen meegekregen. Ze hebben veel geweldige mannen. Paul Rudd. Michael Douglas. Aaron Taylor-Johnson. En dan nog een nieuwe Doctor Strange en nog een nieuwe held in Phase 3. Ze hebben genoeg geweldige mensen om een nieuwe fase van het team in te leiden. Maar dat is alles wat ik kan zeggen. Het is nog vroeg.”

Wie de bron van de site precies is, weten we niet, en we kunnen ook niet veel zeggen over de betrouwbaarheid van de berichtgeving. Logisch is het in elk geval wel, dat Marvel zijn films in de toekomst moet laten leiden door nieuwe helden en acteurs. De contracten van de meeste acteurs die nu mee doen lopen binnenkort af, en Marvel staat erom bekend niet teveel uit te geven aan zijn cast. Niet vreemd dus, als er tegen de tijd dat we bij Phase 4 aankomen, een nieuwe superheldencast zien.

Met dank aan gotrunks voor de tip!



NieuwsFilm

meest populair