Video

Aandoenlijke trailer 'The Fault in Our Stars' met Shailene Woodley

Opnieuw gaat ze de samenwerking aan met de schrijvers van The Spectacular Now (2013).

door Jan-Peter Rook op 30.01.2014 om 13:56 in Video
Vorig jaar brachten scriptschrijvers Scott Neustadter en Michael H. Weber ons The Spectacular Now, een film met in de hoofdrol Shailene Woodley. Deze samenwerking is blijkbaar goed bevallen aangezien alle genoemde personen vervolgens aan de slag gingen met de dramafilm The Fault in Our Stars. Hieronder vind je de eerste trailer.

The Fault in Our Stars, gebaseerd op de bestseller van John Green, gaat over een meisje genaamd Hazel Grace Lancaster. Ze ontmoet mede-kankerpatiënt Augustus Waters (Ansel Elgort) bij een praatgroep voor zieke tieners en wordt hopeloos verliefd op hem. Hun relatie is een wonder, omdat Hazel altijd aan een zuurstoftank vast zit.

De door Josh Boone geregisseerde film, met verder rollen voor Nat Wolff, Laura Dern, Sam Trammell en Mike Birbiglia, komt in Nederland uit op 5 juni 2014.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Al veel goeds gehoord over die Spectacular Now, maar jammer genoeg haalt zo'n film dan weer onze zalen niet... Deze ziet er ook mooi uit.

Ice

Avatar

Aaah, wat lief... :r

Banned

Avatar

Doet wat aan Restless denken... Maar The Spectacular Now was een goeie film Vooral de praatscène, gefilmd in 1 lange take die uiteindelijk in een eerste kus uitmond zal je nog het meeste bijblijven. Wie weet word dit ook wat. Maar hopelijk zal Woodley niet blijven rondzwermen in dit soort films.

Jonathancrane

Avatar

Ik vind Shailene Woodley tot nu toe altijd uitstekend geweest in haar werk. Dit is nog opgenomen vlak bij me huis, dus ik heb haar volgens mij nog gezien :P

benjamin

Avatar

Banned " Maar hopelijk zal Woodley niet blijven rondzwermen in dit soort films."


Waarom eigenlijk niet: als het sterke rollen zijn in goed ontvangen prenten is dat toch mooi, van mij moet ze niet per se in Star Wars 7 zitten.

XanaduNL

Avatar

Leuk dat het (gedeeltelijk) in Amsterdam plaats vindt.

JamesBond

Avatar

Ik heb het boek de laatste tijd heel vaak voorbij zien komen, maar ik snapte nooit waarom... Nu weet ik het :D

ThinkTwoTimes

Avatar

Echt een hype dat boek. Nog niet gelezen maar we gaan met school naar Amsterdam en dan zal ik er tijd voor maken. Beide acteurs uit deze film en uit The Spectacular Now spelen ook mee in Divergent. Shailene Woodley is een actrice die heel geloofwaardig is in elke rol die ze vertolkt.

NieuwsFilm

meest populair