'Thor 3' krijgt scenaristen

Beiden werkten al eerder mee aan de Thor-films.

Hadden we eerder nog het nieuws dat Anthony en Joe Russo getekend hebben voor de regie van Captain America 3, kunnen we nu nog meer nieuws over een vervolgfilm van Marvel brengen. De studio kondigde vandaag aan dat Craig Kyle en Christopher Yost het scenario van Thor 3 zullen schrijven.

Beiden werkten mee aan Thor: The Dark World. Yost schreef samen met Christopher Markus en Stephen McFeely aan het scenario van de film. En verder diende Craig Kyle als uitvoerend producent van die film.

”Ik ben trots op Craig en ben blij met hem samengewerkt te hebben de afgelopen jaren,” vertelde Marvel studiobaas Kevin Feige in een statement. ”Zijn creatieve instincten hebben geholpen ‘Thor’ en ‘Thor: The Dark World’ op alle mogelijke manieren vorm te geven. Het volledige team van Marvel is erg blij hun samenwerking met Craig voort te zetten, nu hij samen met Christopher het scenario zal verzorgen van het volgende avontuur van Thor.”

Wanneer Thor 3 uitkomt is nog niet zeker. We weten wel dat Marvel drie nog titelloze films gepland heeft. Eentje op 8 juli 2016, een andere op 6 mei 2016 en nog een op 8 juli 2017. De kans is uiteraard aanwezig dat de film een van die data zal vullen.



NieuwsFilm

meest populair