Algemeen

Gerucht: Matthew Goode speelt rol in 'Batman vs Superman'

De geruchtenmolen rondom de sequel draait op volle toeren.

door Jan-Peter Rook op 31.01.2014 om 18:19 in Algemeen
Naast de bevestigde Ben Affleck (Batman) en Gal Gadot (Wonder Woman) zijn er nog geen nieuwe namen bevestigd voor Zack Snyders geplande Man of Steel sequel. Wel worden er zat namen genoemd, waaronder Denzel Washington, Joaquin Phoenix en Jason Momoa. Hier kunnen we nu weer een nieuwe acteur aan toevoegen: Matthew Goode.

Volgens Comic Book Movie is Goode onlangs samengekomen met Warner Bros. om te praten over een rol in Batman vs. Superman. De acteur was ooit nog in beeld voor de rol van Superman in Man of Steel, maar deze klus ging uiteindelijk naar Henry Cavill. Goode werkte overigens al met regisseur Snyder aan de superheldenfilm Watchmen (2009).

De sequel staat gepland voor 6 mei 2016.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Er is een officiële casting bekend gemaakt:
Warner Bros. heeft aangekondigd dat Jesse Eisenberg (The Social Network) Lex Luthor gaat spelen in Batman vs. Superman film. Als je het mij vraagt is het een rare casting. :} Jeremy Irons gaat Alfred spelen wat wel goed is.

Rafiki

Avatar

M0vieFreak "Er is een officiële casting bekend gemaakt:
Warner Bros. heeft aangekondigd dat Jesse Eisenberg (The Social Network) Lex Luthor gaat spelen in Batman vs. Superman film. Als je het mij vraagt is het een rare casting. :}"

Bron?

Rafiki

Avatar

M0vieFreak "Sorry, vergeten erbij te zetten. Klik maar hier. "

Haha wow, ik dacht even dat het een grapje was. Dat geeft ook wel aan dat eisenberg een... aparte keuze is. Ik vind hem persoonlijk een beetje jong. Jeremy Irons als Alfred vind ik natuurlijk fan-tas-tisch!

Steve-O

Avatar

Rafiki "Haha wow, ik dacht even dat het een grapje was. Dat geeft ook wel aan dat eisenberg een... aparte keuze is. Ik vind hem persoonlijk een beetje jong. Jeremy Irons als Alfred vind ik natuurlijk fan-tas-tisch!"

Was het maar een grap. Dit zuigt echt gigantisch. Ik kan Jesse Eisenberg niet uitstaan en Jeremy Irons is een ongelofelijke grap na Michael Caine. Mag hem ook totaal niet. Ik vind dit echt heel jammer. Meestal vind ik de castings allemaal prima en kan ik deels wel begrijpen waarom ze iemand in zo'n rol casten maar dit?! WAT. DE. FUCK.
afbeelding

benjamin

Avatar

M0vieFreak "Er is een officiële casting bekend gemaakt:
Warner Bros. heeft aangekondigd dat Jesse Eisenberg (The Social Network) Lex Luthor gaat spelen in Batman vs. Superman film. Als je het mij vraagt is het een rare casting. :} Jeremy Irons gaat Alfred spelen wat wel goed is."


Een rare casting, maar wel eentje die mij intrigeert, Eisenberg maakte indruk in The Social Network en ik ben wel benieuwd wat ze met Luthor dan van plan zijn. In ieder geval is dit niet gewoon een jong gastje dat meisjes moet trekken, maar het komt echt over als een bewuste keuze.

Decepticon

Avatar

Airbender "Ja tegen Goode, vind hem goed. Zou het niet erg vinden als hij Flash of Gleen Lantern gaat spelen. Martian Manhunter zou ook tof zijn."
Daar sluit ik me bij aan. Even afwachten welke casting geruchten waar zijn.

Deadpool

Avatar

Steve-O "Was het maar een grap. Dit zuigt echt gigantisch. Ik kan Jesse Eisenberg niet uitstaan en Jeremy Irons is een ongelofelijke grap na Michael Caine. afbeelding"


Ondanks dat ik Michael Cain een goede acteur vind, had ik niks met zijn Alfred. Ik vond hem een zeurderige butler/plaatsvervangende grootvader van Bruce Wayne, terwijl naar mijn mening Alfred zo veel meer is.

benjamin

Avatar

Deadpool "..,terwijl naar mijn mening Alfred zo veel meer is."


Caine speelde wat Alfred volgens Nolan is en dat is ook z'n job.

Deadpool

Avatar

benjamin "Caine speelde wat Alfred volgens Nolan is en dat is ook z'n job."


Don't get me wrong, Michael Caine acteerde goed, ik doel alleen op de personage Alfred zelf in de films

nieuwslaatste nieuws

meest populair